KATAKLYSM ZVEREJNIA 20. MARCA NOVÝ VIDEOKLIP

Kataklysm dokončili nahrávanie nového videoklipu. Počas prvého dňa predaja sa predalo vyše 10 tisíc kópií nového albumu od Children of Bodom. Black Country Communion zverejnili názov nového albumu. Alex Skolnick vydá sólový album. Evile sa chystajú nahrávať tretí album. Ben Bennett (ex – Warbringer, Smog) sa stal členom Lethal Strike.

Kataklysm dokončili videoklip ku skladbe At the Edge of the World, ktorá je z aktuálneho albumu Heavens Venom. Klip režíroval Tommy Jones (Death Angel, Soilwork) a premiéru bude mať v nedeľu 20. marca.

Children of Bodom vydali 8. marca nový album Relentless Reckless Forever. Novinke sa mimoriadne darí v predaji, počas prvého dňa predaja sa vo Fínsku predalo viac ako 10 tisíc kópií a v rebríčku predajnosti sa Children of Bodom dostali na 1. miesto. Darí sa im však aj v iných krajinách. Počas prvého týždňa predaja sa v Nemecku dostali s novinkou na 20. miesto, v Kanade na 21. miesto a v USA na 42. miesto.

Superskupina Black Country Communion zvrejnila názov pripravovaného albumu. Novinka dostane jednoduchý názov 2. Na pulty obchodov sa dostane v júni.

Gitarista Testament Alex Skolnick vydá sólový album Veritas 29. marca.

Britskí thrasheri Evile zašnú už tento víkend nahrávať nový, v poradí tretí album. Na novom albume kapela pracuje nepretržite od začiatku minulého roka. Produckiu novinky si opäť vezme na starosť Russ Russell, ktorý s nimi spolupracoval na predošlom albume Infected Nations.

Basák Ben Bennett spojil svoje sily (ex – Warbringer, Smog) spojil svoje sily s americkou kapelou Lethal Strike, s ktorými pripravuje štyri nové skladby na pripravované EP. Na nahrávanie bude dozerať Rob Moshettie (Generation Kill, ex – Pro Pain, M.O.D.).