AXEL RUDI PELL VYDÁ ŠTVRTÉ POKRAČOVANIE THE BALLADS

Axel Rudi Pell vydá pokračovanie svojej kompilácie The Ballads. Slováci Rust 2 Dust budú nahrávať nový album s uznávaným metalovým producentom. Dnes vám ponúkame k vzhliadnutiu tri videá. Necenzurovaný videoklip od ukrajincov Semargl, ktorý poteší najmä mužské oko, druhé video je od Jordana Rudessa (Dream Theater), ktorý v ňom posiela svoju sústrasť Japonsku a tretie je nový videoklip od kapely Blackguard, v ktorej figuruje ženská bubeníčka.
Na jeseň 26. septembra vyjde nová kompilácia nemeckého gitaristu Axela Rudiho PellaThe Ballads IV. Okrem všetkých balád od vydania The Ballads III (2004) bude album obsahovať aj tri nanovo nahraté skladby. Viac informácii bude k dispozícii čoskoro.

Slovákom Rust 2 Dust sa podaril husársky kúsok. Ich nový album bude produkovať Tue Madsen! Madsena poznáme zo spolupráce s kapelami The Haunted, Sick of It All, Dark Tranquilllity, Moonspell alebo Dagoba.Ďalšie podrobnosti o ich spolupráci zatiaľ nie sú známe. 

Tak, Kurwa je necenzurované nové video ukrajinskej „pop black metalovej“ kapely Semargl. Singel je z ich štvrtého albumu Ordo Bellictum Satanas, ktorý vyšiel ešte v minulom roku.

Klávesák kapely Dream Theater Jordan Rudess poslal „hudobné posolstvo“ online pre ľudí v Japonsku postihnutých nedávno sériou prírodných katastrof.

Kanaďania Blackguard natočili nový videoklip  z pripravovaného albumu Firefight, ktorý vyjde 29. marca. Klip je na skladbu Firefight.