MORBID ANGEL plánujú nový album, TRIVIUM zverejnili live videoklip

MORBID ANGEL chystajú nový album. TRIVIUM s novým klipom. SUICIDAL TENDENCIES prezradili názov nového albumu. Info aj od BODYCOUNT a PROPHETS OF RAGE.

Morbid Angel photographed at Bill's Place in North Hollywood on 03/04/11

MORBID ANGEL

Steve Tucker, navrátilec v MORBID ANGEL, prezradil, že práve prebieha plánovanie na nahrávanie nového albumu. Vlani v júni sa vyjadril, že sa do kapely vrátil, aby spravil čistokrvný death metalový album. To určite s radosťou privíta každý fanúšik, hlavne po nie veľmi prijatom poslednom albume „Illud Divinum Insanus“.

Americká formácia TRIVIUM má nový live videoklip ku skladbe „Dead and Gone“, pochádzajúcej z ich stále aktuálnej radovky „Silence in the Snow“.

Thrash/hardcore/punkoví veteráni SUICIDAL TENDENCIES prezradili, že názov ich nového albumu bude „The World Gone Mad“. Táto nahrávka vyjde 30. septembra a bude prvou s novými členmi Daveom Lombardom (ex-SLAYER) za bicími a gitaristom Jeffom Poganom, ktorý nahradil minulý mesiac Nica Santoru.

Metalová kapela BODYCOUNT, ktorú vedie hip-hoper, herec a režisér Ice-T, vydá v budúcom roku prostredníctvom labelu Century Media Records nový štúdiový album s názvom „Bloodlust“.

Hviezdny projekt PROPHETS OF RAGE, ktorý tvoria členovia RAGE AGAINST THE MACHINE, Chuck D (PUBLIC ENEMY) a B-Real (CYPRESS HILL) sa prezentuje prvým oficiálnym live videoklipom ku klasickému songu od RATM „Killing in the Name“. Spomínaný klip sa natáčal 3. júna v Hollywoodskom Palladiu.