IN FLAMES A VADER ZVEREJNILI VIDEÁ Z NAHRÁVANIA

Dnes vám ponúkneme dve zaujímavé videá. Oba sú z natáčania nových albumov. Jedno je od In Flames a druhé od Vader. Kreator začnú pracovať na nových skladbách. Na Terchovskom budzogáni vystúpi Helloween. Brett Michaels vydá v júni 6. sólový album. Warbringer začnú nahrávať nový album. Blood Red Throne zmenili vydavateľa.
In Flames zverejnili prvé video z nahrávania nového albumu Sounds of A Playground Fading, ktorý vyjde 20. júna. Video nájdete pod dnešnými novinkami.

Video z nahrávania nového albumu zverejnili aj Poliaci Vader, ktorí momentálne makajú na novinke Welcome To the Morbid Reich. Na albume sa bude nachádzať 12 songov. Presný dátum vydania zatiaľ stále nie je známy, no album uzrie svetlo sveta niekedy koncom tohto roka. Druhú časť videa z nahrávania novinky nájdete pod novinkami.

Kreator začnú v máji pracovať na skladbách pre nový album. „Máme 5 skladieb, ktoré sú skoro hotové a na ďalších minimálne 5 máme nápady. Tešáíme sa, že sa opäť dostaneme do tvorčieho procesu. Naši fanúšikovia očakávajú od nás len to najlepšie a my urobíme všetko preto, aby sme ich nesklamali. Som si vedomý toho, že Kreator vydáva nové albumy len raz za 3 alebo 4 roky, ale teraz musím povedať, že to čakanie bude stáť zato. O priebehu nahrávania vás budeme čoskoro informovať,“ vyjadril sa o prípravách na pokračovateľa Hordes of Chaos líder kapely Mille Petrozza.

Slovenský festival Terchovský Budzogáň, ktorý sa uskutoční 12 a 13. augusta v Terchovej, potvrdil hlavnú hviezdu. Tou nie je nik iný ako legendárna kapela Helloween. Okrem nich sa návštevníkom festivalu predstaví napríklad aj dánska kapela Manticora alebo československé stálice ako Kabát Slobodná Európa, Zóna A, Tublatanka alebo Horkýže Slíže.

Bret Michaels (Posion) oznámil, že 14. júna vydá svoj nový sólový album nazvaný Get Your Rock On. Bret poznamenal, že jeho šiesta sólovka bude tvrdšia ako jeho predchádzajúce počiny. Z novinky bude cítiť vplyv Lynyrd Skynyrd alebo Aerosmith.

Americkí thrasheri Warbringer sa budú od budúceho pondelka nachádzať v štúdiu, kde spolu s producentom Steveom Evettsom (The Dillinger Escape Plan, Symphony X, Sepultura, Hatebreed) začnú nahrávať tretí album. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť niekedy koncom roka prostredníctvom Century Media Records.

Nórski deatheri Blood Red Throne odišli od vydavateľstva Earache Records a upísali sa novému labelu Sevared Records. Nové vydavateľšstvo im vydá aj nový, v poradí šiesty album koncom augusta. Kapela začne novinku nahrávať na konci mája.