SUICIDAL ANGELS S NOVÝM KLIPOM, MARDUK S NOVOU SKLADBOU

Suicidal Angels zverejnili nový klip. Znovuzrodená legenda Morgoth upozorňuje na seba novým videotrailerom. Legion of the Damned majú nového gitaristu. Gorgoroth znovu nahrávajú album z roku 1997. V júli vyjde špeciálny vinylový box set Bathory. Veil of Maya pracujú na novom albume. Marduk zverejnili nový song z pripravovaného EP.
Novým klipom sa prezentujú grécki thrasheri Suicidal Angels. Nový klip je na skladbu Final Down, ktorá pochádza z aktuálneho albumu Dead Again. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Znovuzrodená nemecká death metalová legenda Morgoth zverejnila video trailer, ktorý má navnadiť fanúšikov na ich reunion turné po letných festivaloch. Tento rok oslavuje Morgoth 20. výročie vydania od nezabudnuteľného albumu Cursed. Morgoth v roku 2011 tvoria: Marc Grewe – vokály, Harry Busse – gitara, Sebastien Swart – gitara, Sotirios „Soti“ Kelekides – basgitara a za bicími sedí Marc Reign. Trailer nájdete pod dnešnými novinkami.

Holanďania Legion of the Damned, ktorí vystúpia aj na tohtoročnom Masters of Rock zverejnili meno nového gitaristu. Novým gitaristom sa stal dlhoročný priateľ kapely Twan van Geel, ktorý nahradil Richarda Ebischa.

Nórski blackáči Gorgoroth sa rozhodoli znovu nahrať ich tretí album Under the Sign of Hell z roku 1997. Novú verziu opäť nahrá pôvodná zostava, teda vokalista Pest a Infernus. Bicie si však vzal na starosti Tomas Asklund, ktorý nahradí na tejto nahrávke zosnulého Grima. Under the Sign of Hell 2011 bude oproti pôvodnej verzii obsahovať o jednu skladbu menej, na novú verziu sa nezmestila skladba Postludium. Album vyjde 20. júna.

Black Mark vydá 18. júla limitovanú edíciu vinylového box setu legendy Bathory. Na tomto box sete nájdu fanúšikovia tri LP, 48 stranový booklet, plagát (70×100 cm, bude na ňom typická koza) a originál booklet bdeutového albumu z roku 1984. Tento osobitý a špeciálny prierez kariérou tejto legendy vyjde na počesť Quorthona, ktorý zomrel 3. júna 2004.

Američania Veil of Maya pracujú na novom albume, ktorý podľa slov samotných členov kapely bude zrejme najlepším, aký kedy vydali. Veil of Maya by mali začať nahrávať nový album niekedy na jeseň tohto roka.

Švédi Marduk zverejnili jeden song z pripravovaného EP Iron Dawn. Ide o skladbu Warschau 2 – Headhunter Halfmoon a vy ju nájdete pod novinkami.