ĎALŠÍ KLIP OD HAMMERFALL, NEČAKANÉ ODCHODY V SINISTER

Hammerfall ponúkajú v krítkom slede ďalší videoklip. Deatherov Sinister opustili naraz traja členovia. Cathedral oznámili dátum poslednej show. Spawn of Possession sa upísali Relapse Records. Brazílčania Daydream XI. Vydávajú singel a zverejnili pohľad do štúdia.
Švédi Hammerfall nezaháľajú. Pred pár dňami zverejnili nový videoklip ku skladbe One More Time a dnes vám ponúkame ich druhý klip z nového albumu Infected, ktorý vyšiel 20. mája. Nový videoklip je na skladbu Send Me The Sign (jej akustická verzia), čo je vlastne cover verzia maďarskej power metalovej kapely Pokolgép. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Nečakané správy prišli z tábora holandskej kapely Sinister. Gitarista Alex Paul, basák Joost van der Graaf a bubeník Edwin van den Eeden opustili kapelu. Dôvody odchodu zatiaľ neboli zverejnené. Jediným členom Sinister tak ostáva vokalista Aad Kloosterwaard, ktorý sa zaviazal, že Sinister budú pokračovať ďalej, ale v novej zostave.

Končiaca britská kapela Cathedral oznámila, že poslednú show odohrajú 3. decembra v Londýne. Okrem toho kapela bude nahrávať posledný album The Guessing Game, ktorý by mal vyjsť niekedy v roku 2012.

Technická death metalová formácia zo Švédska Spawn of Possession sa upísala vydavateľstvu Relapse Records, ktoré jej vydá aj nový album, na ktorom momentálne pracuje.
 
Brazílska progresívna power metalová formácia Daydream XI. usilovne pracuje na debutovom albume. Momentálne vydali singel s názvom The Guts of Hell. My vám ponúkame ešte aj pohľad do štúdia, kde kapela nahrávala túto skladbu. Video nájdete pod novinkami.