GOT BLUE BALLS – NOVÝ ALBUM BUDE NA STIAHNUTIE UŽ DNES!

Už dnes (23.júna) poobede o 16.00 zverejní Rádio_FM na svojom  facebooku odkaz, kde si budete môcť stiahnuť debutový album nádejnej  sliačskej kapely GOT BLUE BALLS ešte pred oficiálnym vydaním !!!  Zverejnenie bude spojené spolu s uvedením tretieho singla Move On.  Nový album vyjde v limitovanom počte 300 kusov a bude v predaji na  koncertoch a stránkach kapely. Ide o priamočiary kalifornský  stoner/rock and roll, ktorým si získavajú srdcia fanúšikov už nejaký  ten rôčik. Album si kapela nahrávala a produkovala sama a aj preto sa  vydanie neustále posúvalo. Štvorica pochádzajúca zo stredného Slovenska sa skladá z ľudí, ktorí si už čo to na koncertoch a festivaloch preskákali.
Za krátke obdobie si ich obľúbilo množstvo ľudí a aj preto sa im  podarilo dostať sa na najlepšie slovenské a české festivaly, kde odštartujú promo k novému albumu. Môžete sa na nich tešiť už tento  víkend na festivale PAPUČA v Beluši. Následne ich bude možné vidieť ako headlinera SHOWCASE STAGE 4.júla na Rock for People v Hradci  Králové, 8.júla v Trenčíne na Pohode budú otvárať RUNWAY STAGE,  22.júla sa predstavia fanúšikom na Žákovic Open v Trenčianskych  Bohuslaviciach a 27.augusta na Musefeste v Starej Ľubovni. Následne po  letných festivaloch sa kapela vyberie na turné po slovenských a  českých mestách.

Zostava: Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara, spev), Stanka  Apfelová (basgitara), Richard Mikuš (bicie), Boris Štefánik (spev, klávesy, live shows)

http://bandzone.cz/gotblueballs
http://www.myspace.com/gotblueballs
http://www.youtube.com/user/gotblueballs
http://www.facebook.com/pages/Got-Blue-Balls/169706252382

Singel Devil in Bed:
http://youtu.be/10v9rce3dGI

Singel Wouldn´t you say that I´m on fire
http://youtu.be/eJFQdS22_tg

Tlačová správa