Nezabudnuteľná atmosféra aj pod menšími pódiami. Wacken Open Air hlási ďalšie mená

Festival Wacken Open Air to nie sú len dve hlavné gigantické pódiá a svetové mená. To je aj nezabudnuteľná atmosféra pod menšími pódiami.

V týchto dňoch počas dlhej zimy sa návštevníci môžu skrátiť čas čakaním na leto novým festivalom priamo v dedinke Wacken, nazvaným Wacken Winter Nights (10. – 12.2.2017), na ktorom vystupuje 30 kapiel a zúčastňuje sa ho približne 3500 fanúšikov.

Letecký pohľad na areál festivalu počas vlaňajšieho ročníka.

Z ústredia letného gigantického festivalu prichádzajú nové správy. „Dnešný balíček noviniek obsahuje informácie z menších pódií Wackinger a Beergarden, kde sme potvrdili ďalších umelcov. Popri veteránoch sa na Wackene predstavia aj umelci, ktorí tu vystúpia po prvýkrát,“ povedal Thomas Jensen, jeden z organizátorov Wacken Open Air.

Medzi veteránov nepochybne patria CORVUX CORAX, ktorí nás na Wackinger Stage prenesú vďaka svojmu stredovekému zvuku späť do minulosti aj v roku 2017. Návštevníci nielen letného Wackenu, ale aj Wacken Winter Nights sa môžu tešiť aj na skupinu HARPYIE. Sextet hudobníkov predvedie ich jedinečnú kombináciu gájd a tvrdých riffov. Phil Rind, spevák SACRED REICH bude zas potrebovať vašu podporu pri jeho hovorenom slove.

Všetkých 27 potvrdených kapiel pre Wackinger Stage a Beergarden nájdete na oficiálnych stránkach festivalu – www.wacken.com. A nezabúdajte, lístky sú ešte stále k dispozícii na stránke www.metaltix.com v cene 220 eur (plus poštovné a parkovné). 28. ročník Wacken Open Air sa uskutoční od 3. do 5. augusta 2017.

Tlačová správa