OBSCURE SPHINX opäť v Bratislave: Poliaci majú radi Slovensko a Slovensko má rado ich

Koncom marca sa na Slovensko chystajú zavítať znova poľskí temní post metalisti OBSCURE SPHINX. Vďaka BURN_Booking sa 26.3.2017 zastavia počas svojej „Epitaphs European Tour 2017“ aj v bratislavskom klube Randal.

OBSCURE SPHINX (Pol) – post doom metal
POSTCARDS FROM ARKHAM (CZ) post rock
ANIMA (SK) – metal

Nedeľa 26.3.2017, Bratislava – Randal Club
Štart: 20:00, vstupné: 10 eur

V rámci turné k rovnomennému tretiemu albumu, ktorý vyšiel v septembri minulého roka, sa OBSCURE SPHINX na Slovensku zastavia až dvakrát. Nielen v Bratislave, ale aj v košickom klube Collosseum (6. apríla). Na bratislavskom koncerte sa s nimi však nepredstavia black metaloví súputníci MORD’A’STIGMATA, no aj napriek tomu bude tento večer hudobne bohatý.

OBSCURE SPHINX so svojimi troma titulmi „Anaesthetic Inhalation Ritual“, „Void Mother“ a „Epitaphs“ rozvírili svetové vody ešte stále nepreskúmaného oceánu, akým je post metal. Stále viac a viac fanúšikov si získavajú práve vďaka temným atmosféram a ťaživým náladám, do ktorých komponujú tvrdú hudbu s všehochuťou vokálov speváčky Wielebny.

Minulý rok ste mali OBSCURE SPHINX možnosť vidieť v apríli v Bratislave, ale aj v auguste na Kongenfeste na Liptove. Rovnako sa v roku 2015 predstavili na festivale Gothoom, kde zakončili celý ročník úžasným vystúpením.

Tešte sa na ponor do tejto totálnej temnoty, hodia vás do čierneho medu chutiaceho po prázdnote a tam už niet úniku ani priestoru na nádych až do posledného tónu, časopriestor prestane existovať a najsurovejší vokál roztne ranu medzi svetmi…

Spolu s Polikmi sa vám v Bratislave predstaví aj česká kapela POSTCARDS FROM ARKHAM. Vynikajúci post rockeri so štipkou progresívneho metalu vám predvedú svoju vynikajúcu šou plnú atmosfér a zvukových stien.

Ako domáci support privítame mladú metalovú kapelu z Trnavy – ANIMA. Chalani sa venujú modernému a progresívnemu metalu amerického strihu ako napríklad LAMB OF GOD. Chlapci smerujú do štúdia a pripravujú svoju prvú nahrávku.

Lineup:
20:00  ANIMA
21:00 POSTCARDS FROM ARKHAM
22:00 OBSCURE SPHINX

FB Event

Plagát k bratislavskému koncertu

Tlačová správa