Čerstvé informácie z táborov ANTHRAX, CAVALERA CONSPIRACY, U.D.O. alebo SNOVONNE

ANTHRAX zverejnili novú skladbu. CAVALERA CONSPIRACY a U.D.O. pracujú na nových albumoch. KAMPFAR s novým klipom. Novinky hlásia aj NOVEMBERS DOOM, DANZIG, SNOVONNE a BAJONET.

ANTHRAX

Thrash metalisti ANTHRAX zverejnili skladbu „Vice of the People“ (vypočuť si ju môžete TU), ktorá bola doteraz vydaná ako bonus iba v Japonsku. Spomínaný song je súčasťou sedempalcového box setu, ktorý vyjde 24. marca u Megaforce Records. Ten bude obsahovať 11 skladieb z aktuálneho albumu „For All Kings“ spolu s ich demoverziami, dva covery – „Black Math“ od THE WHITE STRIPES a „Carry On“ od KANSAS a už spomínanú skladbu „Vice of the People“.

Kapela CAVALERA CONSPIRACY začala pracovať na novom albume. „Pracujeme na novom albume tento rok, čo je skvelé. Nemôžem dať viac detailov… Mnoho sa toho rodí práve teraz. Pracujem na riffoch a nápady posielam Igorovi. Ale bude to beštiálny album, v poradí náš štvrtý. Snažíme sa spraviť to najlepšie čo sme doteraz urobili,“ vyjadril sa Max Cavalera pre web Faygoluvers.net.

Nemecká kapela U.D.O. pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý by mohol vyjsť ešte koncom tohto roka.

Black metalisti KAMPFAR majú nový videoklip ku skladbe „Mylder“, pochádzajúcej z albumu „Djevelmakt“ vydaného v roku 2014.

Američania NOVEMBERS DOOM zverejnili lyric video k novej piesni „Zephyr“. Tú nájdete na ich chystanom albume „Hamartia“, ktorý vyjde 14. apríla prostredníctvom The End Records.

Formácia DANZIG vydá v polovici mája u Nuclear Blast Entertainment nový štúdiový album s názvom „Black Laden Crown“.

Videli ste už klip v posunkovej reči? SNOVONNE mesiac pred vydaním tretieho albumu „The Child and the Bitch“ (2017) z neho zverejnila prvú ochutnávku „Best Days“. Ako je už u Sno zvykom, videoklip sama zrežírovala, postrihala a zeditovala. Vďaka tomu môžeme opäť nahliadnuť do jej umeleckého sveta a získať prvotnú predstavu, ako „bude chutiť“ nový album. – Tlačová správa

Pražská sebranka BAJONET je dlouhodobě zapsaným a plně etablovaným spolkem, který scénu obšťastňuje svým ultra primitivním lomozem už patnáct let. Cesty BAJONET a Support Underground se poprvé protnuly v loňském roce, kdy byla realizovaná společná nahrávka se spřízněnými 1000 BOMBS s poetickým názvem „Infected with Friendship“. V těchto dnech na tento počin navazují emisí striktně limitované vinylové edice druhého dlouhohrajícího alba „Sirota“, původně vydaného v režii kapely na CD v roce 2014. – Tlačová správa