NIGHTWISH ZMENILI NÁZOV ALBUMU IMAGINARIUM

NIGHTWISH zmenili názov albumu Imaginarium. V októbri vyjde reedícia ďalšieho albumu legendárnej kapely DEATH. BLACK COUNTRY COMMUNION vydajú prvé live DVD. Ralf Scheepers nahral vokály pre nový album PRIMAL FEAR. SEVENDUST uvažujú o konci kariéry. Američania TERROR vydajú DVD. STAIND a MARILYN MANSON zverejnili nové videoklipy. ALICE COOPER bude mať nového gitaristu.
Aby sa zabránilo zámenám, tak názov nového albumu a aj filmu od kapely NIGHTWISH sa zmenil z pôvodného Imaginarium na Imaginaerum. Hudobný nosič by sa mal dostať na pulty obchodov už v decembri prostredníctvom Nuclear Blast Records. Artwork už aj so zmeneným názvom nájdete pod dnešnými novinkami.

Na 31. októbra je naplánované vydanie ďalšej reedície albumu od legendárnych DEATH. Tentokrát sa na trh dostane reedícia albumu Individual Thought Patterns z roku 1993. Táto reedícia bude obsahovať až tri disky. Okrem klasického albumu, nájdu fanúšikovia na druhom disku nikdy nevydané live nahrávky z roku 1993, ktoré sa nahrali počas turné kapely v Nemecku. Tretí disk bude obsahovať nikdy nevydané demá skladieb a taktiež zriedkavé skladby zo Schuldinerovho archívu. Znovu vydaný Individual Though Patterns sa na pulty obchodov dostane vďala labelu Relapse Records.

Rocková superskupina BLACK COUNTRY COMMUNION plánuje vydať 24. októbra svoje úplne prvé živé DVD a Blu-Ray Live Over Europe.

Ralf Scheepers dokončil nahrávanie vokálov pre nový album PRIMAL FEAR nazvaný Unbreakable. Na novom albume bude 9 nových skladieb a vyjde v januári 2012 prostredníctvom Frontier Records.

Spevák Lajon Whiterspoon a bubeník Morgan Rose z rockových veteránov SEVENDUST naznačili v jednom rozhovore, že ich nadchádzajúci album a následné turné, by mohlo byť ich rozlúčka s kariérou. Ako sa situácia vyvinie ukáže až budúcnosť.

Americká hc kapela TERROR vydá 1. novembra DVD Defining the Faith. Súčasťou deluxe verzie bude okrem DVD aj posledný album kapely Keepers of the Faith. NA DVD nájdu fanúšikovia 16 live skladieb, ktoré sú popreplietané z troch rôznych miest. Malý klub, veľká sála a masívny európsky festival. Všetky tieto koncerty sa odohrali v júni tohto roka.

Novým videoklipom sa prezentujú rockeri STAIND, ktorý natočili obrazový materiál ku skladbe Not Again. Videoklip režíroval Paul R. Brown (STONE SOUR, SLIPKNOT, KORN). Klip nájdete pod novinkami.

MARILYN MANSON natočil nový videoklip ku skladbe Born Villain. Videoklip režírovala hviezda Transformers Shia LaBeouf a vy tento klip nájdete pod dnešnými novinkami.

Ku ALICEOVI COOPEROVI sa pripojí nový gitarový zázrak Orianthi a to už 22. septembra kedy štartuje druhá časť svetového turné No More Mr. Nice Guy. Orianthi nahradí odchádzajúceho Damona Johnsona.