PODROBNOSTI O NOVINKÁCH MINISTRY A BIOHAZARD

MINISTRY zverejňujú štúdio report a dátum vydania novinky. BIOHAZARD naopak artwork nového albumu. AS I LAY DYING a DRAGONLAND majú nové klipy. DEADLOCK majú nového speváka.
Reaktivovaní MINISTRY zverejnili predbežný dátum svojej novinky Relapse, ktorá sa v tomto momente už pripravuje v štúdiu. Ten je stanovený na 3. marec budúceho roka a kapela takisto ponúka tretie video z natáčania.

Nový artwork zverejnila HC legenda BIOHAZARD. Ten nájdete pod dnešnými novinkami. Nový album Reborn In Defiance vyjde vďaka labelu Nuclear Blast už 20. januára tohto roka. Danny Schuler prezradil pár slov: „Ako veľký fanúšik platní a umeleckých diel, som chcel niečo aj ja naše umelecké dielo, niečo jedinečné. Cover pre mňa predstavuje zaujímavý paradox: embryo, neskazené dnešným svetom, ale so srdcom rebela!

AS I LAY DYING zverejnili nový videoklip. Ten však nie je natočený k ich pôvodnej skladbe, ale ku coveru Electric Eye od heavy metalovej legendy JUDAS PRIEST. Song sa nachádza na novom EP Decas, ktoré by malo byť čerešničkou na torte pri príležitosti desiateho výročia kapely. Dodajme, že za videoklipom stojí režisér Paul Brown (STONE SOUR).

Nemeckí melodici DEADLOCK našli náhradu za vokalistu Johannesa Prema, ktorý opustil nedávno kapelu. Za mikrofón sa postaví basgitarista John Gahler, ktorého hlasové kvality kapela už dávno pozná. Naopak tú bude po novom obhospodarovať dlhoročný priateľ kapely, a to Ferdinand Rewicki, ktorý bol donedávna tour manažérom kapely.

Švédska fantasy power metalová kapela DRAGONLAND zverejnila nový klip k skladbe Valinthor z novej platne Under The Grey Banner. Nech sa páči!