SONATA ARCTICA MAJÚ NÁZOV NOVÉHO ALBUMU, RAGE NOVÝ KLIP

SONATA ARCTICA zverejnili názov nového albumu. RAGE natočili videoklip. DRAGONFORCE zverejňujú ukážku z novinky. Projekt DEVILS TRAIN má nový videoklip, legenda ANGEL WITCH novú skladbu. MOB RULES sú uprostred natáčania nového albumu.
SONATA ARCTICA prezradili info o úplne novom albume, ktorý by mal podľa všetkého vyjsť už 18. mája tohto roka. Novinka dostala do vienka názov Stones Grow Her Name a vydá ho Nucler Blast Records. Frontman Tony Kakko prezradil: „Naše najnovšie dobrodružstvo je vo finálnej fáze príprav! Nahrávanie išlo veľmi hladko a teraz je v pláne mix. Musím povedať, že sa veľmi teším na reakcie. Za posledné dva roky som pracoval veľmi tvrdo na písaní piesní a zároveň sme takisto boli neustále na cestách. Ale stálo to zato. Opäť vám predstavíme nové veci, aby hudba bola živá a zaujímavá. Nové prvky, nové štýly, nové nálady. Pátrame po nápadoch, ktoré pripravia pôžitok pre našich verných fanúšikov!

Nemecká stálica RAGE natočila video k titulnej skladbe, ktorá pochádza z nového albumu s názvom 21. Dodajme, že v už poradí osemnásta štúdiovka vychádza už o štyri dni pod Nuclear Blast Records. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

DRAGONFORCE! Pamätáte si ich ešte? Áno? Potom sa tešte na nový album s názvom The Power Within, z ktorého kapela ponúka ako ukážku skladbu Fallen World, kde prvý krát môžete počuť v kapele nového speváka Marca Hudsona. Dodajme, že album vychádza už 15. apríla prostredníctvom Electric Generation Recordings. Novú skladbu nájdete pod novinkami.

Superstar projekt DEVILS TRAIN, v zostave s členmi kapiel MYSTIC PROPHECY, STRATOVARIUS či EVERGREY, sa môže pochváliť novým videoklipom ku skladbe American Woman. Pieseň sa nachádza na rovnomennom albume, ktorý vychádza 13. marca prostredníctvom earOne Music. Dodajme, že klip režíroval istý Jon Simvonis a vy ho nájdete pod dnešnými novinkami.

Novou skladbou sa hlási legenda NWOBHM scény, ANGEL WITCH. Kapela, ktorá sa opäť zjednotila v roku 2008 vypustila do sveta skladbu Dead Sea Scrolls, ktorá sa bude nachádzať na albume As Above, So Below. Nástupca albumu Frontal Assault (1986) vychádza 12. marca prostredníctvom Rise Above Records. Nová skladba sa nachádza pod novinkami.

Nemecká progresívna power metalová banda MOB RULES vstúpila do štúdia, aby zvečnila svoje nápady na novom, zatiaľ nepomenovanom albume. Kapela na svojom Facebooku napísala: „Máme výborné miesto na vytvorenie nového cd! Minulý víkend začala session k bicím a zaznamenali sme prvé melódie na náš nový album. Práve teraz tu sedíme znovu a natáčame nové skladby MOB RULES!