Jediná šou v rámci Česka a Slovenska: Britskí rockeri ANTIMATTER na jeseň v Bratislave

Na Slovensko zavíta po prvýkrát anglická alternatívna rocková kapela ANTIMATTER, ktorá príde predstaviť slovenským a českým fanúšikom úplne nový album „Black Market Enlightenment“. Táto v poradí siedma štúdiovka bude vydaná na jeseň tohto roka.

ANTIMATTER (Gbr) – alternative progressive rock
plus supports

Pondelok 19.11.2018, Bratislava – Randal

Kapela vznikla v roku 1997 v anglickom Liverpoole ako projekt speváka a skladateľa Mick Mossa a bývalého člena kultovej britskej kapely ANATHEMA Duncana Pattersona. Spolu vydali tri albumy a jeden živák – „Saviour“, „Lights Out“, „Planetary Confinement“ a „Live@K13“.

Na prvých albumoch sa Mick a Duncan sústredili na melodické vokálne linky, dark elekroniku a vyváženú hranicu medzi gothic a trip hop. Krátko po vydaní tretieho albumu opúšťa kapelu Patterson a Moss pokračuje v skupine sám, pričom vydal štvtý album „Leaving Eden“. Piesne z neho sú lepšie ako kedykoľvek predtým.

V priebehu rokov sa tvorba kapely neustále vyvíjala. Nahrávky „Fear of a Unique Identity“ a „Judas Table“ sú toho len dôkazom. Tvorbu kapely je tažko presne zaškatulkovať, ide o jedinečnú zmes melancholického, progresívneho rocku s prvkami gothic rocku, dark ambientu a art rocku.

Ich live vystúpenia sú vždy silným hudobným a umeleckým zážitkom a koncert je určený nielen pre všetkých milovníkov kvalitného alternatívneho a progresívneho rocku.

Ako predskokan na koncerte vystúpi domáca a zahraničná kapela, ktoré budú oznámené neskôr.

Predpredaj lístkov: cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz a vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

FB Event

Prvý plagát ku koncertu

Tlačová správa