Liptov bude hostiť počas 4 dní akciu Rozjebalomadnu. Piatok bude metalovo-grindový

Tvrdá a rýchla hudba znejúca od štvrtku do nedele, dá človeku zabrať, čo naznačuje aj samotný názov akcie.

RZJBLM
CRANIOTOMY (Sk)
ABORTION (Sk)
ABSTRACT (Sk)
FEEL A CURSE (Sk)
EMBOLISM (Sk)
a mnoho, mnoho ďalších

20. – 22.9.2018, Liptovský Mikuláš – ulica Guothova (na poschodí)

Dnu preto vstupujte len na vlastné riziko. Bolo by kruté toto podujatie núkať širokej verejnosti a preto sa to udeje na mieste, od ktorého sú obydlia v bezpečnej vzdialenosti. Nájdete nás vo východnej štvrti ulice Guothova v Liptovskom Mikuláši, žiadne iné schodisko a dvere do priemyselnej budovy tam nie sú, nemôžete to minúť.

Štvrtok, 20. september
Štvrtok môžete považovať za akúsi warm up party bez vstupného, ktorá dáva poslednú šancu zakúpiť si v predpredaji vstupenky na celý víkend v hodnote desať eur (všade inde predpredaj končí v stredu.) Prípadne len príďte nazrieť a obzrieť si terén na hornom poschodí, z ktorého je fenomenálny výhľad na industriálnu časť mesta pod Hájom. Okrem toho si môžete vyhodiť z kopýtka pri intenzívnom techníčku od Teena, psychadelickom trensíku v podaní Fluxa, technoidný dramnbejsík namieša O.L.T., o svižný hausík sa postará Rampi a na záver pesničky pustí Bud Heeck.

Piatok, 21. september
Piatok ponúkne nechutne dobrý výber slovenských metalových skupín. Tešiť sa môžete na death metal, trochu experimentalu a veľa grindu. Z nového albumu budú čerpať EMBOLISM, svojim prísnym šlágrom vás vystavia CRANIOTOMY, na kruté koncerty zaspomínate s ABORTION a hudbu bez slov nastolí ABSTRACT. Ak prežijete, zažijete silný útok z východu v podaní nekompromisných THORWALD a ich rovnako neľútostných kolegov KILLCHAIN. Nasledovať bude nevyhnutná SURGERY, takže ujde sa i čerstvej krvi z POTHRATORU. Celá kúra vás bude stáť 9 eur.

Sobota, 22. september
Sobota bude náramne zábavná, avšak poskočíte si aj na vážnejšie témy v punkových rytmoch. Najskôr budú vybrnkávať kapely Fajront, Aenema a The Mysteries, aby ste mohli hneď v úvode večera spozorovať, aké podoby rocková hudba môže mať. Neskôr už zrejme budete rozhodení z toho, na čo upozorní skupina Proti Srsti. Loopata Makay dorazí tiež a kto tvrdí, že on nie je punkáč, rozjebe ho fest horehronský denshol. Ak by vám bolo málo, tak Padla na hlavu a po nich dostanete Brmbolce. Na záver celého galaprogramu vystúpi dobre známa kapela Pentagramček, s ktorou si môžete zaspievať ich pekelne chytľavé pesničky.

Nedeľa, 23. september
Nedeľa je venovaná pozostalým, aby sa v kruhu svojich blízkych mohli utešovať, že vôbec ich nerozjebalo, no už nechcú byť dnu a keď dohrá práve hrajúca pesnička, tak už naozaj pôjdu. Nezabudnite si pri odchode zakúpiť tričko alebo odznak, nech máte dôkaz o tom, že sa to naozaj stalo, že skutočne Rozjebalomadnu.

Line up
Štvrtok / 20. september
17:00 TEENO
20:00 RAMPI
21:30 OILTECH
23:00 FLUX
01:00 BUD HEECK

piatok / 21. September
20:00 EMBOLISM
21:00 CRANIOTOMY
22:00 ABORTION
23:00 ABSTRACT
00:00 THORWALD
01:00 SURGERY
02:00 KILLCHAIN
03:00 POTHRATOR

sobota / 22. September
20:00 THE MYSTERIES
21:00 AENEMA
22:00 FAJRONT
23:00 PROTI SRSTI
00:00 LOOPATA MAKAY
01:00 PADLA NA HLAVU
02:00 BRMBOLCE
03:00 PENTAGRAMČEK
04:00 afterparty

FB Event

Plagát ku podujatiu

Tlačová správa