JINJER a DEATH ANGEL chystajú nové nahrávky, informácie aj od HATE ETERNAL či IRON REAGAN

JINJER a DEATH ANGEL chystajú nové nahrávky. HATE ETERNAL a IRON REAGAN zverejnili nové skladby. Novinky aj od ARCHITECTS, GWAR a CARNAL FORGE.

JINJER počas koncertu v Bratislave 2017

Ukrajinská kapela JINJER vstúpila do štúdia, aby nahrala nové EP s názvom „Micro“. „Po stovkách koncertoch po celom svete a akumulácii všetkej energie, ktorú sme od vás dostali, sme vstúpili do štúdia, aby sme nahrali a priniesli niečo úplne nové,“ uvádza kapela vo svojom vyhlásení. Spomínané EP by malo vyjsť ešte pred koncom roka prostredníctvom Napalm Records. Nižšie nájdete aj video ponúkajúce zábery zo štúdia.

Thrash metalisti DEATH ANGEL sa zavreli v štúdiu Audiohammer na Floride s producentom Jasonom Suecofom, aby nahrali nástupcu ich zatiaľ poslednej radovky „The Evil Divide“ z roku 2016.

Deatheri HATE ETERNAL zverejnili novú skladbu „All Hope Destroyed“ pochádzajúcu z ich novej dosky „Upon Desolate Sands“. Tá uzrie svetlo sveta 26. októbra vďaka vydavateľstvu Season of Mist.

Crossover/punk/thrash metalová úderka IRON REAGAN vypustila do sveta nový song „The Devastation“. Ten nájdete na novom EP „Dark Days Ahead“, ktoré vychádza 12. októbra u Pop Wig Records.

Formácia ARCHITECTS natočila nový videoklip ku skladbe „Royal Beggars“ z ich chystanej štúdiovky „Holy Hell“, ktorá vyjde 9. novembra prostredníctvom Epitaph Records.

Kapela GWAR sa prezentuje novým animovaným klipom ku skladbe „Viking Death Machine“ z ich stále aktuálneho albumu „The Blood of Gods“.

Švédski thrash metalisti CARNAL FORGE sa po dvanástich rokoch prihlásia o slovo s novým albumom „Gun to Mouth Salvation“. Spomínaná novinka vyjde 25. januára u ViciSolum Productions.