SLAYER DALI DO PREDAJA „HNUSNÉ VIANOČNÉ SVETRE“

SLAYER začali predávať „hnusné vianočné svetre“. Podrobnosti o novom albume HELLOWEEN. TURISAS pracujú na novom albume. GWAR prezradili názov novej nahrávky.
Thrashové legendy SLAYER pripravili k blížiacim sa vianočným sviatkom sadu „hnusných vianočných svetrov“ – „ugly Christmas sweater“. Tieto svetre však budú dostupné len vo Veľkej Británii. Ako vyzerá sada týchto špeciálnych svetrov nájdete na obrázku pod dnešnými novinkami.

Legendárni HELLOWEEN prezradili, že nový album „Straight Out of Hell“ vyjde 18. januára 2013 prostredníctvom Spinefarm Records. Album bude obsahovať 13 skladieb, ale na limitovaných verziách novinky ich bude až pätnásť. Okrem toho si môžete online vypočuť úvodnú skladbu „Nabatea“ TU. Pod novinkami nájdete aj artwork nového albumu.

Fíni TURISAS začali nahrávať štvrtý štúdiový album. Kapela pracuje na novinke momentálne v Helsinkách, kde nahráva bicie. Nový album však bude až do januára nahrávať na viacerých miestach. Následník výborného albumu „Stand Up and Fight“ by mal vyjsť niekedy v máji 2013. Ďalšou novinkou z tábora TURISAS je personálna zmena. Kapela má totiž nového bubeníka Jaakko Jakku, ktorý nahradil Tuomasa Lehtonena. Kapelu opúšťa aj basák Jukka-Pekka Miettinen.

Na novom albume pracuje formácia GWAR. Frontman Oderus Urungus prezradil v nedávnom rozhovore, že nový album sa volať „Mad at the Sun“, na ktorom bude 13 skladieb. Dátum vydania nového albumu zatiaľ nepoznáme.