NOVÉ KLIPY OD HYPOCRISY, SUFFOCATION A SAXON

HYPOCRISY natočili nový videoklip. AVANTASIA vydá nový album. MACHINE HEAD bez basgitaristu. SIX FEET UNDER zverejnili novú skladbu.  Nové klipy ponúkajú aj SUFFOCATION a SAXON.
Po štyroch rokoch sa 22. marca konečne dočkajú všetci fanúšikovia HYPOCRISY nového albumu, ktorý ponesie názov „End of Disclosure“. Dovtedy Peter Tägtgren a spol. ponúkajú navnadenie v podobe videoklipu na rovnomennú skladbu, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

The Mystery Of Time“ je názov novej dosky od AVANTASIE. Dlhoočakávaný album vyjde 30. marca a bude k dispozícii ako klasické CD, vinyl a aj ako limitovaná edícia s 28 stránkovým bookletom a dvomi bonusovými skladbami. Na klasickej verzii nájdeme desať skladieb. Artwork nájdete pod novinkami.

Kapela MACHINE HEAD cez víkend oznámila, že kapelu opúšťa basgitarista Adam Duce. Kapela mu vo svojom vyhlásení popriala všetko dobré a ďalej oznamuje, že v súčasnej dobe budú pokračovať v trojčlennom zložení a začali pracovať na novom albume.

Vypočujte si novú skladbu „Prophecy“ od SIX FEET UNDER. Pripomíname, že nový album „Unborn“ vychádza 19.marca. Skladbu si môžete vypočuť na tomto odkaze.

Zbrusu nové video majú aj SUFFOCATION a to ku skladbe „As Grace Descends“, ktorá pochádza z ich čerstvej novinky „Pinnacle Of Bedlam“.

Ku skladbe „Sacrifice“ natočili aj britské legendy SAXON nový videoklip. Skladba sa bude nachádzať na rovnomennom albume, ktorý vyjde 1.marca.