RANDY BLYTHE VYDAL KRÁTKY FILM, CLAWFINGER KONČIA

Spevák kapely LAMB OF GOD Randy Blythe vydal krátky film o jeho súde v Prahe. CLAWFINGER oznámili koniec kariéry. IHSAHN zverejnil podrobnosti o novom albume.
Spevák kapely LAMB OF GOD Randy Blythe vydal krátky film „Prague: The Devil Is The Details“, ktorý natočil, keď bol súdený za údajné zabitie fanúšika počas koncertu v Českej Republike. Blythe chcel týmto filmom a použitou hudbou v ňom ukázať svoju myseľ počas tohto procesu. Film nájdete na tomto odkaze.

Kapela CLAWFINGER ohlásila po 20 rokoch ukončenie svojej činnosti. Za túto dobu stihli vydať 7 albumov a odohrať nespočetné množstvo koncertov, teraz je však podľa nich čas to celé zabaliť, ale zároveň dodávajú, že nič nie je vytesané do kameňa. Vo svojom vyhlásení samozrejme nezabudli poďakovať svojim fanúšikom za ich podporu. Je to veľká škoda, najmä po tak vydarenom vystúpení na tohtoročnom Brutal Assaulte.

Metalový cisár IHSAHN, vydá 22. októbra nový štúdiový album „Das Seelenbrechen“. Na novinke bude 10 skladieb, limitovaná edícia bude obsahovať naviac 2 bonusové piesne. Artwork tohto albumu nájdete nižšie.