NOVINKY Z TÁBOROV METALLICA, VADER A SUICIDAL ANGELS

Legendárna METALLICA odohrala koncert na Antarktíde. Poliaci VADER sa nachádzajú v štúdiu, kde začali pracovať na novom albume. Gréci SUICIDAL ANGELS vydajú nový album.
METALLICA už zahrala na každom kontinente a to vrátane Antartktídy, kde včera odohrali svoj koncert v rámci udalosti „Música Zero“. Na facebookovskom profile kapely si môžete pozrieť fotky z tohto koncertu.

Poliaci VADER sa momentálne nachádzajú v štúdiu Hertz kde nahrávajú svoj ďalší album, ktorý vyjde v budúcom roku. Jeho predbežný názov je „Tibi Et Igni“, čo v angličtine znamená „For You And Fire“. Na novinke bude celkovo 14 skladieb, pričom 4 z nich budú covery. VADER trápia v poslednom čase personálne zmeny a aj na novom albume bude figurovať nový bicmen James Stewart (DIVINE CHAOS), ktorý v roku 2011 nahradil Paula Jaroszewicza. V kapele je takisto od roku 2011 aj basák Tomasz „Hal“ Halicki.

Thrash metaloví SUICIDAL ANGELS vydajú 13. januára nový štúdiový album „Divide And Conquer“, na ktorom bude 10 skladieb. Novinka sa na pulty predajní dostane vďaka vydavateľstvu NoiseArt Records. Artwork nového albumu nájdete nižšie.