KISS DO SIENE SLÁVY, NOVINKY AJ OD WITHIN TEMPTATION

Legendárna formácia KISS sa dostane do siene slávy. WITHIN TEMPTATION prezradili dátum vydania nového albumu. APOCALYPTICA natočila nový videoklip. SUICIDE SILENCE vydajú nové DVD.
Legendárna kapela KISS sa po dlhšom čakaní a mnohých nomináciách dostane v roku 2014 konečne do Rock n rollovej siene slávy. Slávnostný ceremoniál uvedenia KISS do siene slávy sa bude 10. apríla 2014 v Brooklyne.

Holanďania WITHIN TEMPTATION vydajú 31. januára nový štúdiový album „Hydra“, ktorého predzvesťou bolo už EP „Paradise (What About Us)“. Na novinke nájdu fanúšikovia  10 skladieb.

APOCALYPTICA zverejnila nový klip ku skladbe „Stormy Wagner“, ktorá pochádza z ich live albumu „Wagner Reloaded – Live In Leipzig“, na ktorom spolupracovali so symfonickým orchestrom mesta Lipsko. Vydanie albumu bolo perfektne načasované, pretože v tomto roku sa pripomínalo 200. výročie narodenia Richarda Wagnera. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Americká kapela SUICIDE SILENCE vydá 17. marca nové DVD „Ending Is The Beginning: The Mitch Lucker Memorial Show“. Ako už názov napovedá, pôjde o záznam koncertu, na ktorom si nielen kapela, ale aj rôzny metaloví muzikanti pripomenuli pôvodného speváka tejto kapely Mitcha Luckera, ktorý zahynul pri motocyklovej nehode 1. novembra 2012. Pod novinkami si môžete pozrieť trailer ku chystanému DVD.