Ďalší album SLIPKNOT je takmer hotový, približne o mesiac sa fanúšikovia dočkajú aj nového singla

Podľa slov Coreyho Taylora by novinka SLIPOKNOT mala prekypovať rôznymi príchuťami.

SLIPKNOT

Corey Taylor, spevák kapely SLIPKNOT, prezradil v podcaste The Eddie Trunk viac informácií o pripravovanom novom albume tejto 9-člennej skupiny. Taylor prezradil, že chystaná novinka je asi na 80 percent hotová. Mala by nadviazať na dva roky starý album „We Are Not Your Kind“ (recenzia TU). Fanúšikovia by sa čoskoro mali dočkať aj novučičkého singla. „Asi za mesiac, alebo tak nejako,“ povedal Corey Taylor.

„Dokončujeme hudbu, mňa čaká naspievať ešte pár pesničiek. Poviem to takto. Nedivte sa, ak by sa k vám od nás v nasledujúcom mesiaci dostalo niečo nové,“ povedal Corey v spomínanom podcaste. Ďalej prezradil aj to, že pilotný singel by mal dokázať, že SLIPKNOT sú stále v hre.

Frontman kapely už dávnejšie naznačil, že by kapela mohla nahrať koncepčné dielo. „Ja a Clown sme mali vynikajúci nápad, dúfam, že to dokážeme zvládnuť. Existuje šanca, že by nahrávka mohla byť koncepčná, pokiaľ si s tým poradíme,“ uviedol.

Ako to už často býva zvykom, muzikant nešetril ani ďalšími slovami chváli. „Hudba sama o sebe bude skvelá. Rozšírime pôsobisko, kde sme operovali na We Are Not Your Kind – tam to všetko začne. Album bude mať všetko, čo by ste od nás očakávali. Tvrdé veci, temné, melodické, ale aj netradičné veci. Jednoducho, mnoho rôznych príchutí,“ doplnil.