NOVINKY OD OBITUARY, BIOHAZARD, KILLER BE KILLED A STERCORE

Deatheri OBITUARY zmenili vydavateľstvo. BIOHAZARD sa chystajú nahrávať nový album. KILLER BE KILLED s novým klipom. Prievidžania STERCORE vydajú nové EP.
Legendárni death metalisti OBITUARY sa spojili s vydavateľstvom Relapse Records, ktoré vydá ich dlho očakávaný v poradí deviaty štúdiový album. Nahrávanie nového albumu, ktorý sa momentálne mixuje, bol financovaný fanúšikmi prostredníctvom Kickstarteru.

Hardcoreoví veteráni BIOHAZARD by sa mali v lete zavrieť do štúdia, kde budú nahrávať nový štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. Ďalšou novinkou z tábora tejto kapely je, že podpísali zmluvu s vydavateľstvom Nuclear Blast Records a to v rámci celého sveta. Doteraz mali podpísanú zmluvu s týmto vydavateľským gigantom len v rámci Európy.

Hviezdne obsadená kapela KILLER BE KILLED natočila nový videoklip ku skladbe „Wings of Feather and Wax“ z ich debutovej dosky „Killer be Killed“. Klip si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Slovenská deathcoreová kapela STERCORE vydá niekedy v polovici júna nové EP „Suffer“, ktoré si vydajú na vlastné náklady. Materiál sa nahrával v Čechách, konkrétne v štúdiu Shaark. Nižšie nájdete aj artwork spomínanej nahrávky.