NOVINKY OD ACCEPT, AVENGED SEVENFOLD, ANAAL NATHRAKH A INÝCH

Nemecké legendy ACCEPT nahrali nový videoklip. AVENGED SEVENFOLD vydajú novú verziu ich druhého albumu. ANAAL NATHRAKH zmenili vydavateľstvo. Poliaci HATE v štúdiu. Slováci ČAD zverejnili artwork nového albumu. Projekt VOODOO GODS má nový klip. Slováci SLICE OF BREAD sa hlásia s novinkami a navyše zverejnili teaser na nové piesne.
Legendárna nemecká kapela ACCEPT natočila nový videoklip ku skladbe „Stampede“ z ich novej štúdiovej nahrávky „Blind Rage“, ktorá vyjde 15. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela AVENGED SEVENFOLD vydá 26. augusta prostredníctvom vydavateľstva Hopeless Records novú verziu ich druhého štúdiového albumu z roku 2003 a to pod názvom „Waking the Fallen: Resurrected“. Na tomto 2 CD/DVD budú skladby a demonahrávky, ktoré ste doteraz nemali šancu počuť, pôvodný klip ku skladbe „Unholy Confessions“, live verzie piesní z roku 2004 či 30 minutový rozhovor s kapelou.

Birminghamský spolok ANAAL NATHRAKH už nezastrešuje vydavateľstvo Candlelight Records. Kapela nedávno ohlásila, že podpísali zmluvu s labelom Metal Blade Records, ktorý by im mal ešte tento rok vydať nový album.

Poliaci HATE sa odobrali do štúdia Hertz v poľskom Bialystoku, kde budú nahrávať nový štúdiový album so zatiaľ pracovným názvom „Crusade: Zero“. Podľa posledných informácii už nahrali bicie a teraz sa pustia do nahrávania gitár. Novinka bude obsahovať 8 nových skladieb, plus nejaké bonusy a vyjsť by mala v novembri prostredníctvom labelu Napalm Records.

Kapela ČAD zverejnila artwork ich nového albumu „Čertova kovadlina“, ktorého autorom je bubeník Valér Tornád. Ešte pripomenieme, že spomínaný nový album vyjde budúci mesiac. Artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

Death metalový projekt VOODOO GODS, v ktorom pôsobí aj George „Corpsegrinder“ Fisher (CANNIBAL CORPSE) sa prezentuje novým videoklip ku skladbe „Renaissance of Retribution“ z ich debutovej štúdiovky „Anticipation for Blood Leveled in Darkness“. Debutový materiál tohto projektu uzrie svetlo sveta 28. júla prostredníctvom vydavateľstva Saturnal Records. Klip nájdete nižšie.

Slovenská skupina SLICE OF BREAD z Rimavskej Soboty hrajúca melodický metal zverejnila teaser na nové piesne, ktoré môžeme očakávať v dohľadnej dobe. Piesne majú slovenské texty. Kapela má nového speváka Martina Drugdu. Momentálne chalani nahrali dva nové single a v najbližšej dobe sa chystajú k nim spraviť videá. Kapela sama seba charakterizuje takto: „Tak ako je každý „krajec chleba“ ináč odkrojený, tak aj každý jeden z nás je úplne iný a priniesol do kapely kúsok svojho štýlu. Hudobný štýl SLICE OF BREAD sa nedá ľahko charakterizovať, ale v podstate je to moderný-melodický-metal s prvkami punku a rock n rollu.“ Teaser nájdete pod novinkami.