CANNIBAL CORPSE VYDAJÚ NOVÝ ALBUM, LUNATIC GODS S KLIPOM

CANNIBAL CORPSE vydajú nový album a ponúkli už aj novú pieseň z neho. ENTOMBED A.D. vyrazia spolu s GRAVE na európske turné, ktoré neobíde ani Slovensko. LUNATIC GODS nahrali nový videoklip. Švédi ENTRAILS vydajú kompiláciu.
Legendárni death metalisti CANNIBAL CORPSE vydajú začiatkom septembra nový, v poradí už trinásty štúdiový album, s názvom „A Skeletal Domain“ prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records. Nový album sa nahrával v Audiohammer Studios na Floride s novým producentom Markom Lewisom (predošlé tri nahrávky CANNIBAL CORPSE produkoval Erik Rutan). Na novinke, ktorej artwork nájdete nižšie, bude 12 skladieb. Americkí rezníci už aj zverejnili novú pieseň „Sadistic Embodiment“ z pripravovaného albumu, ktorú nájdete taktiež pod dnešnými novinkami.

Kapela ENTOMBED A.D. odštartuje v septembri svoje európske turné, ktoré pôjde spolu s kapelou GRAVE. A 16.októbra sa zastavia aj v Košiciach, konkrétne v klube Collosseum.

Martinčania LUNATIC GODS nahrali nový videoklip ku piesni „Kupalo (Slnovrat letný)“ z ich EP „Slnovraty“. Tento pozoruhodný klip nájdete nižšie.

Švédska death metalová kapela ENTRAILS vydá 7. júla prostredníctvom labelu Metal Blade Records novú kompiláciu „Resurrected from the Grave – Demo Collection“. Ako už názov napovedá, pôjde o staré demonahrávky tejto kapely. Na TOMTO ODKAZE si môžete vypočuť skladbu „Breath of Blood“.