NOVINKY Z TÁBOROV ELUVEITIE, BELPHEGOR ALEBO THE KILL

Švajčiari ELUVEITIE zverejnili teaser na nový videoklip. Rakúšania BELPHEGOR natočili nový videoklip. Austrálčania THE KILL vydajú nový album. Upútavka na festival Open Fest II. v Košiciach.
Folk metalová kapela ELUVEITIE zverejnila ukážku z nového videoklipu ku skladbe „The Call of the Mountains“ z ich nového albumu „Origins“, ktorý vyjde 5.augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Kapela zatiaľ neprezradila dátum premiéry tohto videoklipu. Teaser nájdete pod dnešnými novinkami.

BELPHEGOR majú nový videoklip ku skladbe „Conjuring the Dead“, ktorá je z ich rovnomennej novinky. Tá sa na pulty predajní dostane 8.augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Nezabúdajte, že títo Rakúšania sa predstavia aj na festivale Gothoom. Klip si môžete pozrieť nižšie.

Austrálska grindcoreová úderka THE KILL vydá niekedy v polovici augusta prostredníctvom labelu Obscene Productions nový album s názvom „Kill Them All“. Už teraz sa môžete tešiť na 18 nekompromisných a zbesilých zásekov!

Organizátori košického jednodňového festivalu Open Fest II. zverejnili video upútavku na sobotu 2. augusta, kde je najväčším lákadlom tohto podujatia Chris Norman (ex-SMOKIE). Upútavku nájdete nižšie.