BOHATÉ NOVINKY: SLIPKNOT, OPETH, ELUVEITIE, OBITUARY A INÍ

SLIPKNOT a OPETH zverejnili nové skladby. ELUVEITIE natočili nový videoklip. Poznáme názov nového albumu od OBITUARY. EXODUS prezradili dátum vydania nového albumu. MESHUGGAH vydajú nové DVD. Už 26. ročník Wackenu sa vypredal za 12 hodín!
SLIPKNOT zverejnili novú pieseň s názvom „The Negative One“ z ich nového, zatiaľ nepomenovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Spomínanú pieseň si môžete vypočuť na TOMTO ODKAZE.

Švédska prog metalová kapela OPETH zverejnila skladbu „Eternal Rains“ z ich štúdiovej novinky „Pale Communion“, ktorá vyjde 26. augusta prostredníctvom vydavateľstva Roadrunner Records. Novú pieseň nájdete pod dnešnými novinkami.

Pozrite si nový videoklip od folk metalových ELUVEITIE, ktorý natočili ku skladbe „The Call of the Mountains“ z ich čerstvej novinky „Origins“. Klip je nižšie.

Death metaloví veteráni OBITUARY prezradili, že „Inked in Blood“ bude názov ich deviateho štúdiového albumu, ktorý sa nahrával v ich RedNeck Studio na Floride a vyjsť by mal niekedy koncom októbra prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records..

Thrash metalisti EXODUS prezradili, že ich nový album „Blood in Blood out“ (už so Steve „Zetro“ Souzom za mikrofónom) vydajú 14.októbra prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Nižšie nájdete aj artwork nového albumu.

MESHUGGAH vydajú pravdepodobne 30. septembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nové DVD s názvom „The Ophidian Trek“. Materiál na toto DVD sa nahrával na ich americkom a európskom „The Ophidian Trek Tour“ a aj na minuloročnom Wacken Open Air.

A už keď sme spomenuli Wacken Open Air. Vstupenky na Wacken 2015 boli vypredané už 12 hodín po tom, ako sa dostali do predaja. Po lístkoch bolo hladných 75 000 ľudí. Vlani sa na 25. ročník vypredali vstupenky behom 48 hodín, teraz to bolo ešte rýchlejšie. Organizátori legendárneho Wackenu oznámili už aj prvé mená, ktoré vystúpia na 26. ročníku. Tešiť sa môžete na RUNNING WILD, CANNIBAL CORPSE, špeciálne sa dajú kvôli Wackenu dokopy legendy SAVATAGE, špeciálne koncerty chystajú U.D.O. a AMORPHIS.