LEGENDY HC V KOŠICIACH: DO COLLOSEA PRÍDU AGNOSTIC FRONT!

AGNOSTIC FRONT (Usa)
LAST DAYZ (Pol)
COLD REALITY (Hun)

Sobota 23.8.2014, Košice – Colloseum

Štart: 19:00, vstupné: 16 €, v klube: 14 €, na mieste pred koncertom: 17 €

UNDERGROUND BOOKING, SLAYERIZED & OUTCASST CREW spojili svoje sily, aby pre nás dotiahli samotnú legendu NewYorkského hardcore-u, AGNOSTIC FRONT. Ich vystúpenie pred štyrmi rokmi doteraz patrí k najživelnejším a najenergickejším vystúpeniam, aké Collosseum zažilo.

Sprevádzať ich budú nie menej nespútaní hardcoristi z Maďarska, COLD REALITY. Ich hudba je postavená na punkovej neviazanosti a hardcorovej razancii s poriadnym ťahom na bránu. Už prvé tóny tejto akcie vás dostanú do varu! Poľsko vyšle svoju hardcorovú dominanciu LAST DAYZ! Oddanosť tomuto žánru prezentujú na svojich nahrávkach a do každého vystúpenia idú na 110%. Bude to čistokrvný nárez!

Ako headliner večera sa predstaví Roger Miret so svojou družinou. Svoj kolos už tiahne pomaly 34 rokov a stále nestráca chuť, priam naopak, ide do toho stále naplno, ako keby bol vždy mladý a nespútaný teenager. A ako som spomínal, ich vystúpenia sú neuveriteľne energické, kde ani jeden človek neostane suchý! Táto jedinečná hardcorová akcia sa uskutoční 23. augusta v Collosseu v Košiciach! Neváhajte a príďte si vybiť energiu!

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

Tlačová správa