Štefanská zábava bude vo Zvolene v znamení metalu, predstavia sa MARTUROS, BLOODY REDEMPTION a ďalší

Vo zvolenskom klube Wake Up sa na druhý sviatok vianočný uskutoční metalová štefanská zábava, na ktorej sa predstaví 5 skvelých kapiel.

MARTUROS (Sk) – melodic metal
MANYAC – (Sk) – melodic thrash metal
BLOODY REDEMPTION (Sk) – old school death metal
SCELLEUS (Sk) – progressive death metal
TECHNOLOGY OF DEATH (Sk) – thrash metal

Pondelok, 26.12.2022 , Zvolen – Wake Up
Štart 19:00, vstupné: 10 €

Ako prvá vystúpi pod Pustým hradom kapela SCELLEUS, ktorá žánrovo plavá vo vodách progresívneho melodického metalu. Zoskupenie tvoria 4 členovia so ženským vokálom.

Nasledovať bude kapela TECHNOLOGY OF DEATH, ktorá zahrá svoj skvelý nefalšovaný thrash metal. Zažijete kvílenie gitár, hrom basy, rachot bicích a poriadny krik.

Ďalšou v poradí bude thrash skupina MANYAC, snažiaca sa v správnom momente pomiešať všetky svoje inšpirácie. Nečakajte len slayerovskú klepanicu, ale aj kopu melódií a sem tam aj corový break.

Predposlednou kapelou večera budú melodici MARTUROS, ktorá zahrá pecky z nového albumu „Thy Will Be Done“, ktorý mixuje harmonické elementy old schoolovej metalovej muziky s moderným a energetickým metalom. Môžete sa tešiť na tvrdé riffy, skvelé melódie a ostrý ženský vokál.

Záver večera obstará old school death metalová formácia BLOODY REDEMPTION, ktorá bude na akcii prezentovať nový album „Hit to the Gore“.

FB Event

Plagát ku Štefanskej metelici vo Zvolene

Tlačová správa