MACHINE HEAD MALI PREMIÉRU NOVÉHO VIDEOKLIPU

MACHINE HEAD vypustili včera do sveta zbrusu nový videoklip. FEAR FACTORY nahrávajú nový album. MARILYN MANSON zverejnil dátum vydania nového albumu. CANCER BATS majú nový klip.
Nový album „Bloodstone & Diamonds“ od MACHINE HEAD je na pultoch predajní už pár dní. Včera mal oficiálnu premiéru aj ich nový dlho očakávaný videoklip. Ten je ku piesni „Now We Die“ a vy si ho môžete pozrieť pod dnešnými novinkami.

Industrial metalová kapela FEAR FACTORY sa nachádza v NRG Recording Studios s producentom Rhys Fulberom, kde nahrávajú nový štúdiový album, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. O finálny mix nahrávky sa postará Andy Sneap.

MARILYN MANSON oznámil, že nový album „The Pale Emperor“ vyjde 19. januára prostredníctvom jeho vlastného vydavateľstva Hell, etc. Na novinke, ktorej artwork nájdete nižšie, bude 10 skladieb a na deluxe verzii až trinásť.

Kanadská kapela CANCER BATS natočila nový videoklip ku skladbe s názvom „Satellites“. Pieseň sa bude nachádzať na ich chystanej novej štúdiovke „Searching for Zero“, ktorá vyjde v marci budúceho roka. Videoklip nájdete nižšie.