PERSONÁLNE ZEMETRASENIE V MEGADETH, ODIŠLI 2 ČLENOVIA!

Veľké personálne zmeny v zostave MEGADETH, odišli dvaja členovia! BLIND GUARDIAN zverejnili video z procesu nahrávania albumu. MELECHESH vydajú nový album. Fíni OMNIUM GATHERUM pracujú na novej nahrávke. Nový album od Austrálčanov THE KILL zrejme v decembri.
Gitarista Chris Broderick a bubeník Shawn Drover opúšťajú rady thrash metalovej kapely MEGADETH, pričom to oznámili každý zvlášť. Broderick uviedok ako dôvody svojho odchodu umelecké a hudobné rozdiely. Drover oznámil, že sa chce realizovať v iných hudobných záujmoch po 10. rokoch strávených v MEGADETH. Napriek tomu, že v súčasnosti ostali v kapele len Dave Mustaine a David Ellefson majú naplánované v januári započať nahrávanie 15.štúdiového albumu. Oficiálne vyhlásenie kapely k týmto udalostiam ešte neprišlo.
Chris Broderick: „S veľkou nechuťou oznamujem môj odochod z MEGADETH s úsilím venovať sa vlastnému hudobnému smeru. Chcem, aby všetci vedeli ako veľmi si vážim množstvo vás, fanúšikov, ktorí ste ma prijali a rešpektovali. Prajem Daveovi a všetkým v MEGADETH všetko najlepšie.
Shawn Drover: „Rozhodol som sa odísť z MEGADETH kvôli realizácii vlastných hudobných záujmov. Chcel by som poďakovať Daveovi Mustaineovi a celej rodine MEGADETH a rovnako úžasným fanúšikom po celom svete. Naozaj si vás všetkých cením. Zostaňte naladení na informácie o mojej ďalšej hudobnej ceste.

Nemci BLIND GUARDIAN zverejnili video z procesu nahrávania ich nového štúdiového albumu „Beyond the Red Mirror“, ktorý vyjde 30. januára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Spomínané video nájdete pod novinkami.

Kapela MELECHESH vydá 9. februára prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records nový štúdiový album s názvom „Enki“. Na novinke bude 9 nových skladieb.

Fínska melodic death metalová kapela OMNIUM GATHERUM oznámila, že začali proces písania skladieb pre ich nový album, ktorý vyjde v budúcom roku. Bližišie informácie momentálne nie sú k dispozícii.

Koncom júla sme vás informovali, že austrálska grindcoreová kapela THE KILL vydá v auguste nový album „Kill Them All“, avšak do dnešného dňa sa tak nestalo. Jedným z problémov bolo aj čakanie na finálny mix, no kapela teraz vypustila info, že v decembri by novinka mala uzrieť svetlo sveta a to prostredníctvom labelu Obscene Productions. Tak teda uvidíme…