Vo Zvolene vás zabaví 5 kapiel na čele s DEMONIC-EYED, zároveň sa bude pomáhať nechceným psíkom

Ďalšie zo série benefičných klubových podujatí sa uskutoční vo zvolenskom klube Wake Up.

DEMONIC-EYED. Foto: Sveťo Janota

ZVOLEN. Benefičný metalový koncert pod hlavičkou „Angelus“ sa prvýkrát uskutoční vo Zvolene, fanúšikovia kvalitného metalu sa môžu tešiť na vystúpenie 5 kapiel, ktoré vystúpia v sobotu 15. apríla v klube Wake Up. Hlavnou hviezdou večera bude agilná domáca formácia DEMONIC-EYED.

„Veľmi nás teší, že si môžeme zahrať na tejto parádnej akcii a zároveň pomôcť štvornohým kamarátom z Bláznivého zverinca. Veríme, že metalisti a hardcoráci si prídu na svoje. Náš set bude obohatený o skladby z nášho čerstvého albumu „Demonic-eyed 4“, plus šľahneme aj zopár „D-E klasík“. A ako sa stalo dobrým zvykom na našich koncertoch, tak ani na Angelus Spring Metal Storm nebude chýbať náš spolusúputník Dominus Dadcarius a jeho prenáramne lyrický vokálik, udržujúci všetkých susedov v pohotovosti. No, čo vám povieme, bude to žvanec plný lumpensongov, nekorektností a neurotického krákorania,“ priblížil líder DEMONIC-EYED a jeden zo spoluorganizátorov koncertu Luboshio.

„Thrashovú trojicu“ dopĺňajú kapely PERFORMED (Prievidza) a TECHNOLOGY OF DEATH zo Žiaru nad Hronom, žánrovým spestrením budú vystúpenia levických ACHSAR (folk metal) a OLD TOMB (stoner/doom metal) zo Šale.

Celý výťažok z koncertu bude venovaný pre OZ Bláznivý zverinec. „Naše OZ funguje od marca 2017, nemáme vlastné priestory ako klasický útulok, fungujeme na báze dočasných opatier, že si niekto vezme zvieratko k sebe domov. Takých ľudí je však málo, takže fungujeme v núdzovom režime. Primárne sa venujeme záchrane psov. Psy máme buď vyhodené na ulicu z rodín, kde sú už nechcené, z družstiev z reťazí alebo z osád, ktoré nás pravidelne zásobujú. Väčšinou sú to zvieratá choré, ktoré treba najskôr liečiť, aby mohli ísť do adopcie. Vyzbierané peniaze budú použité na veterinárne výdavky, tento rok sme už minuli vyše 1700 eur len na ošetrenie psov,“ povedala o činnosti OZ jeho predsedníčka Viktória Pupáková.

V sobotu 15. apríla bude mať teda každý metalový fanúšik zo Zvolena a okolia možnosť spojiť príjemné s užitočným – parádne sa zabaviť a prispieť na dobrú vec.

FB Event

Plagát ku Angelus Spring Metal Storm

Tlačová správa