ZVUČNÉ MENÁ NA METALFESTE, NOVINKY OD KATAKLYSM A SOULFLY

Pozrite si akými kapelami láka návštevníkov festival METALFEST v Plzni. KATAKLYSM prezradili názov novej nahrávky. SOULFLY sú v štúdiu. Českí grinderi GUTALAX zverejnili nové skladby z pripravovaného albumu.
Česká edícia putovného európskeho festivalu METALFEST, ktorý sa uskutoční 5. – 7. júna v Plzni v amfiteátri Lochotín láka na svoj ďalší ročník zvučnými zoskupeniami. Veď posúďte sami! ACCEPT, AMARANTHE, ARCH ENEMY, MOONSPELL, AMARANTHE, EDGUY, ELUVEITIE, OVERKILL, TESTAMENT, EQUILIBRIUM, TANKARD, UNLEASHED, GRAVE DIGGER, či INSOMNIUM. Je jasné, že ďalšie mená ešte pribudnú.

Kanadskí death metalisti KATAKLYSM prezradili, že ich nový štúdiový album ponesie názov „Of Ghosts and Gods“ a jeho vydanie je naplánované na toto leto prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. U gitaristu kapely Jean-Francois Dagenaisa sa budú nahrávať bicie, gitary a basgitara. Vokály sa nahrajú u producenta Marka Lewisa. O mix a mastering sa postará Andy Sneap.

Kapela SOULFLY sa zavrela do štúdia, aby nahrala nový, v poradí desiaty štúdiový album, ktorý vyjde koncom jari prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment. Ešte dodáme, že producentskej úlohy sa zhostí Matt Hyde.

Českí grinderi GUTALAX zverejnili tri nové piesne z ich pripravovaného, v poradí druhého štúdiového albumu s názvom „Shit Happens“, ktorý by mal vyjsť v prvej polovici februára a to prostredníctvom nemeckého vydavateľstva Rotten Roll Rex. Spomínané nové skladby si môžete vypočuť na ich bandzone profile.