Koncert SOULFLY v Bratislave a Košiciach sa blíži, predskokanmi budú dve slovenské kapely

Max Cavalera so svojou družinou sa predstaví v dvoch slovenských mestách.

SOULFLY vystúpia v dvoch slovenských mestách.

SOULFLY, jedna z najikonickejších amerických metalových kapiel sveta, ohlásila svoje plány na leto 2023. Skupina po dlhých 5 rokoch zavíta aj na Slovensko, kde bude hrať v dňoch 18. júla 2023 v Bratislave v Majestic Music Clube a 19. júla 2023 v Košiciach v klube Collosseum.

SOULFLY sa opäť tešia na možnosť stretnúť sa so svojimi fanúšikmi na Slovensku a priniesť im svoju brutálnu koncertnú energiu, ktorú treba zažiť naživo. Skupina okolo frontmana Maxa Cavaleru založená v roku 1997 je jednou z najznámejších metalových skupín dnešnej doby, ktorá sa prezentuje výrazným zvukom a textami s politickými a spoločenskými témami.

Na koncert v Bratislave si ako predskokanov vybrali aktuálne jednu z najpopulárnejších metalových kapiel na Slovensku – CATASTROFY. Títo zbojníci určite predvedú nadupanú šou a umocnia tak zážitok z hlavného koncertu večera.

V košickom Collosseum clube sa v úlohe hosťa predstavia DEMONIC-EYED. Skupina so svojím vlastným štýlom miešajúca thrash, hardcore, punk s ich jedinečnými skladbami dodá koncertu ešte viac rozmanitosti.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť vidieť jedného z najplodnejších hudobníkov v metale, ktorý založil Sepulturu a dokázal ju dostať z Brazílie až na svetovú scénu a získal si mnoho fanúšikov aj spomedzi hudobníkov ako Ozzy Osbourne, Dave Grohl či Corey Taylor zo Slipknotu.

Vstupenky na koncert sú už k dispozícii v predajnej sieti TicketLIVE.sk.

Tlačová správa