NOVINKY Z TÁBOROV KORN, SOULFLY, ENSLAVED ALEBO LINDEMANN

Americkú skupinu KORN žaluje ich pôvodný bubeník. SOULFLY sú v štúdiu. Nóri ENSLAVED zverejnili nové lyric video. Vypočujte si prvú ukážku od projektu LINDEMANN. Poznáme názov kapely bývalých členov MEGADETH Chrisa Brodericka a Shawn Drovera. Slováci DOOMAS zverejnili novú skladbu.
David Silveria, teda pôvodný bubeník kapely KORN žaluje svojich bývalých spoluhráčov. Podľa jeho slov bol jeho odchod v roku 2006 len dočasný a následne bol odmietnutý, keď sa snažil do kapely vrátiť. Silveria tvrdí, že má stále majetkový podiel v KORN a žiada sudcu, aby donútil kapelu prezradiť koľko peňazí zarobila odkedy od KORN odišiel, aby mohol dostať svoj podiel.

Max Cavalera a jeho SOULFLY sa v súčasnosti nachádzajú v štúdiu s producentom Mattom Hydeom, kde nahrávajú svoj nový, zatiaľ nepomenovaný štúdiový album. Ten vyjde koncom leta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Entertainment.

Formácia ENSLAVED zverejnila lyric video ku novej piesni s názvom „One Thousand Years of Rain“ z ich v poradí trinásteho dlhohrajúceho albumu „In Times“, ktorý vychádza 6. marca prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records. Lyric video nájdete pod dnešnými novinkami.

Na našich stránkach sme vás už informovali o tom, že vokalista kapely RAMMSTEIN Till Lindemann rozbieha nový hudobný projekt v ktorom spojí svoje sily s frontmanom HYPOCRISY a PAIN Peterom Tägtgrenom. Nový projekt dostal jednoduchý názov LINDEMANN a teraz si môžete vypočuť prvú ukážku z chystaného debutu, ktorý uzrie svetlo sveta v máji. Ukážka je pod novinkami.

To, že Chris Broderick a Shawn Drover sa po svojom odchode z MEGADETH rozhodli založiť vlastnú skupinu je už nejaký čas známe, no teraz už poznáme aj názov tohto zoskupenia. Kapela dostala názov ACT OF DEFIANCE a Chris so Shawnom stihli už aj podpísať zmluvu s vydavateľstvom Metal Blade Records na ich debutový materiál, ktorý vyjde v priebehu leta. Nižšie nájdete aj ukážku skladby „Throwback“.

Domáci doom metalisti DOOMAS zverejnili na svojom bandzone účte novú skladbu s názvom „LaMuerte“ z ich rovnomennej novinky, ktorej vydanie bolo posunuté z 15.2. na 10. Marca. Album pochopiteľne uzrie svetlo sveta prostredníctvom vydavateľstva Gothoom Productions.