DAN NELSON Z ANTHRAXU MÁ NOVÚ KAPELU A HYPOCRISY NOVÝ KLIP

Dnes sa dozviete to, že bývalý spevák Anthrax Dan Nelson sa už veľmi teší na jeho novú kapelu. Dozviete sa aj aktualizácie o zdravotnom stave Bretta Michaelsa. Dozviete sa niečo o pripravovanom DVD thrasherov Sodom a budete si môcť pozrieť nový klip od kapely Hypocrisy
Bývalý spevák Anthrax Dan Nelson čoskoro začne skúšať so svojou novou kapelou Blackgates. Tú okrem neho tvoria bubeník paul Bostaph (Testament, ex – Slayer, ex – Exodus), gitarista Jeremy Epp (The Venting Machine) a basák Uriah Duffy (Whitesnake). "Už sa nemôžem dočkať kedy vydáme náš materiál s chalanmi vonku," neskrýva nadšenie Nelsonna svojom blogu SkullsNBones.com.

Spevák Poison Brett Michaels je naďalej v kritickom stave. Michaels ostáva hospitalizovaný po tom, čo mu lekári robia testy kvôli krvácaniu do mozgu. Včera však jeho zástupca aktualizoval novinky ohľadom tohto speváka. "Existuje niekoľko zavádzajúcich informácií o Brettovom stave. Isté je len to, že je naďalej v kritickom stave." Ďalšie vyšetrenia prebehnú v priebehu týchto dní.

Legendárna nemecká kapela Sodom dokončuje v týchto dňoch DVD Lords of Depravity pt. II. Aktuálne DVD bude pokračovaním 54 rojkov starého DVD, ktoré obsahovalo 135 minút živej show. Kdež to na dvojke bude môcť fanúšik hltať až 5 hodín rôzneho materiálu.

Ešte v minulom roku vyšiel švédskym ikonám Hypocrisy 11 album A Taste of Extreme Divinity. Ale až v týchto dňoch zverejnili k nemu prvý videoklip a síce na skladbu Weed Ou the Weak. Kli si môžete pozrieť TU.