BULHARSKÝ KONCERT VEĽKEJ ŠTVORKY VYJDE NA DVD

Dnes sa dozviete, že vystúpenie "veľkej štvorky" vyjde aj na DVD. Morbid Angel začali pracovať na novom albume, avšak bez bubeníka Sandovala. Španieli Dark Moor oznámila meno hosťa pre nadchádzajúci album. A na záver si môžete pozrieť rozhovor po koncerte v Poľsku  s Jamesom Hettfieldom.
Z koncertov veľkej štvorky (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) bude zaznamenané DVD, ktoré sa nahrávalo počas vystúpenia kapiel v Bulharsku. Práve z Bulharska vysielali vybrané kiná na Slovensku priame prenosy z týchto koncertov. DVD bude obsahovať hodinové zostrihy z vystúpení Anthraxu, Megadethu a Slayeru. Z vystúpenia Metallicy bude fanúšikom k dispozícii dvojhodinový záznam. DVD bude obsahovať aj zábery zo zákulisia a rozhovory s protagonistami. DVD by malo vyjsť v septembri.

Floridská deathová legenda Morbid Angel vstúpila do štúdia Mana Studios na Floride. Dôvod je jednoduchý. Začali s nahrávaním deviateho albumu. Novinka bude prvým albumom, ktorý bude nahratý bez bubeníka Peta Sandovala sa zotavuje po zdravotných ťažkostiach. Miesto neho novinku nabubnuje Tim Yeung, ktorý je známy zo spolupráce napríklad s Divine Heresy, Nile alebo All That Remains. Dátum vydania ani ostatné podrobnosti neboli zverejnené.

Španielska power metalová formácia Dark Moor oznámila meno špeciálneho hosťa, ktorý bude na nadchádzajúcom albume. Bude ňou talentovaná sopranistka Berenice Musa, ktorá má za sebou prestížne konzervatóriá v Las Palmas a Coddarts v holandskom Rotterdame.

Na záver sa opäť vrátime ku festivalu Sonisphere. Spevák James Hetfield z Metallicy ponúkol po vystúpení na poľskej odnoži festivalu Sonisphere zaujímavé interview miestnej televízii. Rozhovor nájdete pod dnešnými novinkami.