Bratislava a B. Bystrica zažijú spoločné koncerty NEVALOTH, HOLOTROPIC a 0N0

Kapely holdujúce progresívnej a avantgardnej tvorbe spojili svoje sily a zahrajú 2 spoločné májové koncerty. NEVALOTH, HOLOTROPIC a 0N0 sa predstavia v Bratislave a Banskej Bystrici.

NEVALOTH (Sk – Zvolen)
HOLOTROPIC (Sk – Bratislava)
0N0 (Sk – Bratislava)

Support:
THE INFINITE WITHIN (Sk – Zvolen) – len v Bratislave
DARKTIMES (Sk – Liptvoský Mikuláš) – len v Banskej Bystrici

Piatok 8.5.2015, Bratislava – U Očka
Sobota 9.5.2015, Banská Bystrica – RC Tartaros

Progresívni black metalisti NEVALOTH majú na konte jeden z najambicióznejších slovenských temne metalových počinov za posledné roky v podobe albumu „The Antagonist“. HOLOTROPIC, progresívny extrémny metal s dôrazom na atmosféru a štipkou orientálnych prvkov to zasa dobre rozbehol svojím debutom „Permeate“, ktorý zbiera skvelé reakcie zo všetkých kútov sveta. 0N0, to je dlhodobo existujúci avantgardný projekt, ktorý sa sformoval v plnohodnotnú kapelu a v tomto formáte pripravuje nový album, momentálne sa pohybujúc na vlnách doom metalu kríženého s technickými a krkolomnými pasážami a veľmi silným industriálnym nádychom.

V Bratislave, v klube U Očka, im 8. mája budú robiť spoločnosť hypertechnickí death metalisti THE INFINITE WITHIN a 9. mája, v Banskej Bystrici v novom Tartarose zase atmosférickí blackeri z Liptovského Mikuláša, DARKTIMES. Oba večery budú naplnené hudbou najmä pre tých, ktorí majú radi kombinácie žánrov a atmosféru v metale, no na svoje si prídu aj tí, čo proste majú radi kvalitnú tvrdú hudbu.

Event na bratislavský koncert.

Event na banskobystrický koncert.

nevaloth-holotropic-0n0-tour-maj-slovensko

Plagát k obom koncertom

Tlačová správa