NOVINKY Z TÁBORA WITHIN TEMPTATION

Dnes sa dozviete novinky z tábora Within Temptation o novom albume, ale aj o chystanom turné. Američania Gwar začali pracovať na novom materiály a Enslaved zverejnili názvy skladieb na nadchádzajúcom albume.
Holandská kapela Within Temptation oznámila v predstihu termíny ich pripravovaného európskeho turné na rok 2011. Within Temtation v tejto dobe pracujú na nových skladbách, ktoré plánujú vydať začiatkom budúceho roka. Nové koncerty začnú 25. februára v holandskom meste Heerhugowaard a skončia 2. apríla taktiež v Holandsku, ale v meste Kerkrade. Turné bude zahŕnať 23 vystúpení. Within Temptation sa žiaľ nepredstavia ani u nás a ani v susednej ČR. Pre fanúšikov WT sú tak najprístupnejšie mestá Varšava a Viedeň. V Poľsku sa kapela predstaví 15. marca a v Rakúsku 18. marca.

Američania Gwar po triumfálnom európskom turné, na ktorom sa predstavili napríklad na festivale With Full Force začínajú pracovať na novom albume. Kapela zároveň oslavuje 25. narodeniny. Novinka sa bude volať Bloody Pit of Horror, ktorý vyjde pod hlavičkou Metal Blade. Gwar sa predstavia aj na Brutal Assaulte.

Progresívni black metalisti Enslaved zverejnili podrobnosti o novom albume, ktorý vyjde 28. septembra prostredníctvom Nuclear Blast. O tom sme vás už informovali. Teraz títo nóri zverejnili aj názvy nových skladieb na albume Axioma Ethica Odini. Na novinke ich bude 9: Ethica Odini, Raidho, Waruun, The Beacon, Axioma, Giants, Singular, Night Sight, Lightening.