NERGAL BOL HOSPITALIZOVANÝ, AVANTASIA VYRAZÍ NA TURNÉ

Líder Behemothu Nergal bol hospitalizovaný a jeho zdravotný stav je vážny. Ponúkame vám aj nový videoklip od thrasherov Exodus. Informovať vás budeme aj o reedícii úspešného albumu Queensryche a síce Empire. A na záver lahôdka pre všetkých fanúšikov Avantasie. Tobias Sammet na svojich stránkach zverejnil, že Avantasia vyrazí v decembri na turné!
Frontman Behemothu Adam „Nergal“ Darski bol 5. augusta hospitalizovaný v poľskom Gdaňsku. Dôvodom jeho prevozu do nemocnice boli náhle zdravotné problémy, kvôli ktorým museli Behemoth zrušiť vystúpenie na festivale Sonisphere. Poľské médiá zverejnili správu, podľa vyjadrení manažéra kapely Jaroslawa Burdeka a kolegov z kapely označili Nergalov stav za vážny. Spevák leží na hematologickom oddelení (oddelenie slúžiace pre pacientov s problémami s krvou alebo s kostnou dreňou).

Thrasheri Exodus zverejnili nový videoklip ku skladbe Downfall z aktuálneho albumu Exhibit B: The Human Condition. Klip režíroval John Schnepp. Videoklip nájdete pod novinkami.

Legendárna progresívna kapela Queensryche odhalila podrobnosti o znovy vydaní legendárneho albumu Empire z roku 1990. Nová verzia bude obsahovať dva disky, päť podpisových kariet a veľký plagát kapely. Empire: 20th Anniversary Edition vyjde 14. septembra prostredníctvom Capitol/EMI Records.

O tom, že projekt Avantasia vystúpi na budúcoročnom Wackene sme vás informovali. Pre všetkých fanúšikov to bola jasná správa, že hlavný mozog projektu Tobias Sammet niečo pripravuje. Tak sa aj stalo. Podľa vyjadrení na oficiálnej Sammetovej stránke, Avantasia vyrazí v decembri na turné a sľubuje bombastický zážitok. Oficiálne termíny budú zverejnené čoskoro. Stačí sledovať Valhallu alebo oficiálnu stránku Tobiasa Sammeta (www.tobiassammet.com).