Slovenská premiéra: Do Bratislavy mieria severskí hard rockeri ECLIPSE

Do Bratislavy na konci septembra zavítajú so svojím novým albumom švédski hard rockeri ECLIPSE. Bude to ich slovenská premiéra.

ECLIPSE (Swe)
REACH (Swe)

Pondelok 28.9.2015, Bratislava – Randal Club
Štart: 20:00, vstupné: 15 eur

Hudba ECLIPSE je štýlovo melodickým hard rockom, kapela je relatívne nová na scéne, plná ambícii a energie.  Nejde však o žiadny revival a nie je to ani žiadna nostalgia. ECLIPSE začali svoj hudobný život v Štokholme v roku 1999. Už na prvotine „The Truth & a Little More“ z 2001 im hosťuje Kee Marcello (EUROPE) a Mats Olausson  (KAMELOT, MALMSTEEN, ARK, NORUM BAND).

Kapela chytila druhý dych príchodom bubeníka Robbana Bäcka zo SABATON a renomovaného koncertného basáka Ulfstedta (JIMI JAMISON, TALISMAN…). Pozoruhodný je sebavedomý skladateľský prístup speváka Erika Mårtenssona, ktorý vyhlasuje, že skladať sa dajú dobré, ale aj zlé pesnička a on si vybral ten prvý prípad.

V druhej polovici roka 2014 sa ECLIPSE  zatvorili do štúdia, aby nahrali svoj štvrtý album „Armageddonize“, do sveta sa dostal vo februári 2014 a 28. septembra sa k nám dostaví na jeho propagáciu aj partia jeho tvorcov. ECLIPSE sa predstavia v slovenskej premiére v bratislavskom klube RANDAL s predkapelou REACH.

exlipse-bratislava-banner

ECLIPSE

Tlačová správa