LIVEEVIL z Čiech a THE FACTOR z Lotyšska už onedlho v Banskej Bystrici: Špeciálnym hosťom Slováci ENDLESS MAIN

Power Play Tour 2016 je turné kapiel LIVEEVIL a THE FACTOR. Začiatkom marca zavíta aj pod Urpín, kde vystúpia tieto skupiny spolu so špeciálnym hosťom.

Power Play Tour 2016

LIVEEVIL (Cze) – elektro metal
THE FACTOR (Lat) – metal
ENDLESS MAIN (Sk – Zvolen) – power metal

Nedeľa 6.3.2016, Banská Bystrica – RC Tartaros
Štart: 18:00, vstupné: 2,50 €

LIVEEVIL
LIVEEVIL miešajú metal s rôznymi štýlmi, a je to o nich dobre známe. Robia to však spôsobom pomerne osobitým. Skupina od svojich počiatkov kombinuje tvrdé gitary s elektronickou hudbou, hymnickými klávesovými vsuvkami a majestátnymi vokály, ktoré ústia v nesmierne návykové refrény. Do toho pripnite spevákov charizmatický hlboký hlas. LIVEEVIL so sebou privezú materiál zo štvrtej dosky, ktorá vychádza v marci a ktorú produkoval Kärtsy Hatakka z fínskych WALTARI.

THE FACTOR
Lotyšská metalová kapela THE FACTOR bola založená v roku 2008. Mimo hrania v ich domovine vydali svoj debutový album „Let Me Drink!“ (2012). O dva roky neskôr kapela začína pracovať na svojom druhom albume. Vydanie skupina ohlasuje na začiatok roka 2016. Na podporu svojho nového albumu vyráža na turné po Európe.

ENDLESS MAIN
Kapela ENDLESS MAIN zo Zvolena vznikla v roku 2007. V roku 2011 nahrala výborný album s názvom „Sea of Lies“. Už 6. marca sa na ich výborný power metal môžeme tešiť v Banskej Bystrici.

My ešte dodáme, že LIVEEVIL a THE FACTOR navštívia v rámci turné Lotyšsko, Litvu i Fínsko.

liveevil-plagat-banska-bystrica

Plagát ku koncertu v Banskej Bystrici

Tlačová správa