KISS UŽ ZAČALI NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

Dnešné novinky sa týkajú čisto amerických kapiel. Legendárni rockeri Kiss už začali nahrávať nový album. Predstavíme vám novú zostavu formácie Chimaira a ponúkneme vám novú skladbu od Korn.
Zaujímavá a pre mnohých určite veľmi potešujúca správa prišla z tábora legendárnej kapely Kiss. Členovia kapely od stredy zarezávajú v štúdiu na novom albume, nasledovníkovi Sonic Boom, ktorý vyšiel v roku 2009. Názov novinky zatiaľ nie je známy, no pôjde o jubilejný dvadsiaty štúdiový album. Toto obdivuhodné číslo sa kapele podarilo dosiahnuť za 27 rokov jej existencie. Album by mal vyjsť koncom tohto roku. Frontman Paul Stanley sa vyjadril, že po vydaní nového albumu si na ten predchádzajúci nikto ani nespomenie. Jeho kolega Gene Simmons dodal, že na albume sú priamočiare rockové skladby, žiadne balady, žiadne klávesy, ale vraj pôjde o čistý rock. Album by sa mal podobať na prvé tri nahrávky Kiss, pretože skladby písali členovia kapely a nik iný. A  tak sa fanúšikovia starej tvorby  zrejme majú na čo tešiť.

Pred pár dňami sme vás informovali, že americkú formáciu Chimaira opustil bubeník Andlos Herrick. Kapela tiež prišla o klávesáka Chrisa Spicuzza. Personálne nedostatky však kapela vyriešila pomerne rýchlo a obidva uvoľnené posty sú už obsadené. Novým klávesákom sa stal Sean Zatorsky (Daath) a za bicie si zasadne Austin D´Amond (Bleed the Sky, The Elite). Austin síce bude sedieť za bicími na všetkých nadchádzajúcich vystúpeniach kapely, no bubenícke časti na práve dokončenom albume má na starosti producent albumu Ben Schigel.

Dnešné americké novinky zakončíme pri kapele Korn, ktorá zverejnila novú skladbu s názvom Get Up. Na skladbe je zvláštne, že sa na nej podieľal Skrillex. Ak neviete o koho ide, vedzte, že sa jedná o DJa z Los Angeles. Áno, čitate dobre – Korn a DJ. Ak ste zvedaví ako táto spolupráca dopadla, skladbu nájdete pod novinkami.