DREAM THEATER ZVEREJNILI BUBENÍKOV, Z KTORÝCH SI VYBERALI

Dream Theater zverejnili mená 7 bubeníkov, z ktorých si vyberali nástupcu Mikea Portnoya. Jeho meno však stále nezverejnili. Jeff Hanneman sa ouž objavil na pódiu so svojou kapelou Slayer. Bývalí členovia Stratovariusu z roku 1994 pracujú spoločne na novom albume. All Shall Perrish zverejnili názov pripravovaného albumu.
To, že Dream Theater usilovne hľadajú náhradu za Mikea Portnoya je všeobecne známe. Kapela si s jeho ohlásením dáva načas, no teraz zverejnili siedmych kandidátov, z ktorých si vyberala. Pri pohľade na ich mená, je jasné, že ide o xtratriednych bubeníkov. Posúďte sami: Aquiles Priester (39 rokov, Angra, Paul Di Anno), Peter Wildoer (36 rokov, Darkane), Marco Minnemann (40 rokov, Kreator, Necrophagist, Ephel Duath, Joe Satriani), Virgil Donati (52 rokov, Planet X, Seven the Hardway), Derek Roddy (38 rokov, Hate Eternal, Nile, Today is the Day), Mike Mangini (48 rokov, Steve Vai, Extreme, Annihilator) a Thomas Lang (43 rokov, John Wetton, Robert Fripp, Glenn Hughes). Všetci fanúšikovia už netrpezlivo čakajú kto sa stane novým bubeníkom. Zatiaľ, môžete o ňom iba polemizovať a dohadovať sa…Avšak podľa neoficiálnych správ ich bubeníkom rozhodne nebude Marco Minnemann, Peter Wildoer a ani Derek Roddy…

Jeff Hanneman sa objavil na pódiu so svojou kapelou Slayer túto sobotu v Kalifornii počas vystúpenia Big Four. Jeho príchod na pódium nik neohlásil a nadšenie fanúšikov bolo obrovské. Hanneman si zahral s kapelou dva prídavky South of Heaven a Angel of Death. Aj toto svedčí o jeho zlepšujúcom sa zdravotnom stave. Všetci dúfame, že Jeff už čoskoro odohrá na pódiu celý koncert. Pod novinkami nájdete Jeffovu foto zo sobotňajšieho koncertu.

Bývalý líder Stratovariusu Timo Tolkki spojil sily s bývalými kolegami z tejto kapely (spoločne nahrali v roku 1994 album Dreamspace) s bubeníkom Tuomom Lassilom, klávesákom Anttim Ikonenom a Jarim Kainulainenom. Dôvod je jednoduchý. V tejto zostave muzikanti totiž nahrajú nový album, ktorý vyjde niekedy v januári 2012.

Američania All Shall Perrish zverejnili názov pripravovaného albumu. Nový materiál sa bude volať This Is Where It Ends. Novinka sa nahrávala v Castle Ultimate Studios s producentom Zackom Ohrenom. Štvrtý album All Shall Perrish bude v predaji od 29. júla.