NOVÝMI KLIPMI SA PREZENTUJÚ PAIN A SAXON

PAIN ponúkajú druhý klip z nového albumu You Only Live Twice. Novým klipom sa prezentujú aj veteráni SAXON. MOONSPELL zas zverejnili zábery z natáčania videoklipu ku staršej skladbe Everything Invaded. Chystá sa zaujímavé Európske turné s kapelami SEPTICFLESH, KEEP OF KALESSIN a SAMAEL. Američania AUTOPSY vydajú svoj tretí album na vinyle.
To, že Peter Tägtgren je workoholik, je všeobecne známe. Pred pár dňami, teda 3. júna vydal so svojou „bokovkou“ PAIN nový album You Only Live Twice, natočil videoklip na skladbu Dirty Woman. V týchto dňoch však natočil aj druhý videoklip z tohoto albumu. Ten je na skladbu The Great Pretender a my vám ho ponúkame pod dnešnými novinkami.

Legendárna britská heavy metalová kapela SAXON, ktorá sa predstaví aj na tohtoročnom Topfeste, zverejnila videoklip ku singlu Hammer of the Gods. Skladba sa nachádza na novinke Call To Arms, ktorá vyšla 3. júna. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

MOONSPELL si zrejme v čase medzi nahrávkami povedali, že budú fanúšikov zásobovať zaujímavými a raritnými zábermi. Včera sme vám ponúkli video z natáčania klipu Scorpions Flower. Dnes vám ponúkame zábery z natáčania klipu Everything Invaded, teda videoklipu z roku 2003. Táto skladba pochádza z albumu The Antidote. Zábery z natáčania sú pod novinkami.

Chystá sa naozaj zaujímavé Európske turné. Spoločne budú brázdiť európske koncertné pódiá kapely SEPTICFLESH, KEEP OF KALESSIN a SAMAEL. My dúfajme, že táto zaujímavá zostava sa dostane aj ku nám…

Američania AUTOPSY oznámili, že ich v poradí tretí album Acts of the Unspeakable z roku 1992 vyjde 20. júna vinyle. Táto verzia bude mať obmedzený počet kusov na 2000. AUTOPSY v súčasnosti bodujú s novým, v podstate s comebackovým albumom Macabre Eternal.