SEPTICFLESH BUDÚ PREDSKAKOVAŤ AMON AMARTH

AMON AMARTH si vzali na nadchádzajúce turné okrem AS I LAY DYING aj SEPTICFLESH. Spoločné európske turné chystajú aj IMMOLATION a KRISIUN. EUROPE plánujú v októbri začaž nahrávať nový album. DYING FETUS sa chystajú do štúdia zas v novembri. INTO ETERNITY ponúkajú ukážku zo zbrusu novej skladby.
Vynikajúca správa prišla z tábora SEPTICFLESH. Kapela bude spoločne s AS I LAY DYING predskakovať švédskym vikingom AMON AMARTH na ich európskom turné, ktoré začne 12. októbra v Stuttgarte a skončí 26. novembra v Prahe. My však nezabúdajme, že táto nepochybne zaujímavá zostava sa predstaví 22. novembra v bratislavskom Majesticu.

Na zaujímavé turné sa vyberú aj dve death metalové kapely IMMOLATION a KRISIUN. Turné sa bude volať Sounds of Extreme Tour 2011 a malo by prebiehať v novembri.Miesta koncertov zatiaľ zverejnené neboli.

O tom, že švédski veteráni EUROPE vydajú v auguste zaujímavú knihu Live Look At Eden sme vás už informovali. Spevák Joey Tempest prezradil v rozhovore pre talianske internetové rádio Linearock, že kapela sa chystá v októbri do štúdia, kde začnú nahrávať nový album.

Americké trio DYING FETUS sa odoberie do nahrávacieho štúdia v novembri, kde budú nahrávať pokračovateľa dva roky starého albumu Descent Into Depravity. Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť začiatkom budúceho roka.

Kanaďania INTO ETERNITY vydajú v júli cez iTunes zbrusu novú skladbu Sandstorm, ktorej ukážky nájdete pod dnešnými novinkami.