SABATON sľubujú najväčšie a najlepšie turné v kariére: Už v marci privezú svoju šou do Bratislavy!

Milovníci rockovej hudby sa majú na čo tešiť. Obľúbení švédski bojovníci SABATON postavia 14. marca v bratislavskej Aegon Arene koncertnú šou, akú ešte fanúšikovia nevideli.

THE LAST TOUR 2017

SABATON (Swe) – power metal
ACCEPT (Ger) – heavy metal
TWILIGHT FORCE (Swe) – symphonic power metal

Utorok 14.3.2017, Bratislava – Aegon Aréna

Fanúšikovia sa môžu tešiť na veľkolepú šou SABATON

Scéne bude opäť dominovať tank s maketami rotačných guľometov, na vrchu tradične s bicími. Dominantou celej scény bude veľkoplošná LED stena na celú šírku podia. Chýbať nebude 12 liehových horákov na špeciálne efekty a spolu viac ako 200 rôznych svetiel. Práve kvôli náročnosti sa začnú prvé technické prípravy s viac ako 24-hodinovým predstihom.

Basgitarista Sabaton Pär Sundström zhodnotil prípravy na živé hranie: „Práve sme dokončili náš nový album „The Last Stand” a máme za sebou kus poctivej roboty. Veríme, že to fanúšikovia ocenia podobne, ako sa im páči naša hudba celé tie roky. Ťažko povedať, či je to náš najlepší album…, ale čo vieme povedať s istotou, toto bude najväčšie a najlepšie turné SABATONU všetkých čias!”

SABATON sa na pódiu v Bratislave sa stretnú s nemeckou heavy metalovou legendou ACCEPT. Predkapelou týmto dvom velikánom budú TWILIGHT FORCE. Vstupenky predáva exkluzívne sieť Ticketportal. Vstupenky na státie stoja 32 eur, na sedenie 40 eur.

Vstupenky môžete kupovať TU.

Pripravované akcie Octopus Promotion:

BLUES PILLS
Dátum: 7.3.2017, 19:00 hod.
Miesto konania: Majestic Music Club, Bratislava

SABATON & ACCEPT
Dátum: 14.03.2017, 19:00 hod.
Miesto konania: Aegon Arena, Bratislava

PARKWAY DRIVE, ASKING ALEXANDRIA & STICK TO YOUR GUNS
Dátum: 1. 04. 2017, 19:00 hod.
Miesto konania: Refinery Gallery, Bratislava

Tlačová správa