Vstupenky na novembrový koncert HELLOWEEN sa rýchlo míňajú. Prvý sektor je už vypredaný

Presne ako sa dalo očakávať, predaj znovu obnovených HELLOWEEN pôjde vcelku rýchlo. Státisíce až milióny fanúšikov na svete čakali na túto chvíľu a dočkali sa. Slovenskí fanúšikovia nebudú zaostávať za zvyškom sveta.

„S veľkou vďačnosťou oznamujeme, že VIP státie na HELLOWEEN je vypredané! Ďakujeme, fanúšikovia!?,“ zaslali vybraným redakciám takýto text organizátori z EPG.

HELLOWEEN v zostave s Kiskem a Hansenom

Normálne státie a sedenie je v predaji, avšak, vstupenky sa míňajú v predpokladanej rýchlosti. A niet sa tomu, čo čudovať. Veď HELLOWEEN definovali štýl speed metal v 80. rokoch a sú vedúcou kapelou v power metale už viac ako tri dekády!

Tridsať rokov od vydania albumu „Keeper of the Seven Keys Part I.“ k nám prichádzajú fantastické informácie zo sveta:  vypredané koncerty, ďalšie sa blížia v vypredaniu, pridávajú sa mestá na turné, predaje sú viac ako 3-násobné, ako bývali v takúto dobu. Teda približne pol roka pred koncertami.

Fantastický troj hodinový koncert bude neskutočným zadosťučinením pre všetkých vytrvalých fanúšikov, ale aj pre tých, ktorí už neverili, že sa toto niekedy zopakuje alebo uskutoční. K súčasnej zostave HELLOWEEN sa pridali Kai Hansen (GAMMA RAY, UNISONIC, ex-HELLOWEEN) a Michael Kiske (UNISONIC, ex-HELLOWEEN).

Turné je naplánované na roky 2017/2018 a pravdepodobne sa už nezopakuje. Tu je jedinečná šanca uvidieť to, čo sme pred 30. rokmi nestihli.

Vstupenky zakúpite na TOMTO ODKAZE alebo prostredníctvom mailu epg@epg.sk.  VIP vstupenky do predaja pridané nebudú, čas beží …

Plagát k slovenskej zastávke Pumpkins United World Tour

Tlačová správa