NOVÝ VIDEOKLIP HATE ETERNAL

HATE ETERNAL natočili nový videoklip. Informácie o pripravovaných albumoch THRESHOLD, PAIN OF SALVATION a INSOMNIUM.

Švédska metalová formácia PAIN OF SALVATION pripravuje svoj ôsmy štúdiový album. Pôjde o priameho pokračovateľa z minulého roku, ktorý nesie názov Road Salt One. Novinka teda len zmení poradové číslo a album sa bude volať Road Salt Two. Novinka vyjde prostredníctvom InsideOut Music a na verejnosť v Európe sa dostane 26. septembra. Američania si budú musieť na novinku počkať do 11. októbra.

O jeden album menej má na konte melodic death metalová formácia INSOMNIUM, ktorá tiež finišuje s prípravami nového albumu. Šťastná sedmička by mala priniesť úspech albumu, ktorý bude niesť názov One For Sorrow. Novinka sa na európske pulty dostane 17, októbra, za veľkú mláku o deň neskôr. Insomnium k albumu pripravujú aj novembrové turné spolu s kapelami Before the Dawn a MyGrain a neobídu ani neďalekú Viedeň, či Prahu.

Do štúdia sa po koncertnej šnúre vrátili aj britskí veteráni THRESHOLD, aby dokončili nahrávanie deviateho štúdiového albumu. Bližšie informácie o novinke zatiaľ nie sú známe, vieme len to, že vyjde niekedy na budúci rok prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast.

Americkí deatheri HATE ETERNAL majú nahrávanie nového albumu už za sebou a ich novinka Phoenix Among The Ashes je už niekoľko týždňov dostupná verejnosti. Hudobníci však natočili videoklip ku skladbe Lake Ablaze a my vám ho ponúkame o pár riadkov nižšie.