MASTERPLAN ZAČNÚ NA JESEŇ NAHRÁVAŤ NOVÝ ALBUM

MASTERPLAN pracujú na novom albume. Koniec kariéry ohlásili Američania JAG PANZER. Nový album REDEMPTION vyjde v septembri. Ponúkame vám fanúšikovské video, v ktorom si Tarja Turunen zaspievala duet s legendou SCORPIONS.
Fanúšikovia melodikov MASTERPLAN zbystrite pozornosť. Gitarista Roland Grapow a klávesák Alex Mackenrott začali pracovať na pokračovateľovi albumu Time To Be King. Nový materiál by sa mal začať nahrávať na jeseň a album by sa mal dostať na pulty obchodov niekedy začiatkom budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Americká heavy/power metalová formácia JAG PANZER sa rozhodla, že po 30 rokoch existencie ukončí svoju činnosť. Počas svojej kraréry vydali deväť štúdiových albumov, pričom posledný The Scourge of the Life im vyšiel vo februári tohto roka. „Sme hrdí na každý album, ktorý sme vydali a sme hrdí na našu podporu heavy metalových fanúšikov. Hrali sme na veľa miestach po celom svete a užívali si každú minútu, ale nastal čas kedy to všetko končí. Jednoducho sa ako kapela ďalej nemôžeme pohnúť,“ vyjadril sa ku skončeniu aktívnej kariéry zakladateľ a gitarista Mark Briody.

Nový album This Mortail Coil od amerických progresivistov REDEMPTION vyjde 26. septembra prostredníctvom InsideOut Music.

Pod novinkami vám ponúkame zaujímavé fanúšikovské video, na ktorom sa predstavila Tarja Turunen spoločne s rockovou legendou SCORPIONS. Spoločne si zaspievali skladbu The Good Die Young a Klaus Meine venoval túto skladbu obetiam masakeru v Nórsku. Toto vystúpenie sa konalo 22. júla počas fínskeho festivalu Saimaa Open Air.